#749: SAMPAH TERUS MAKI HAMUN.

#749: SAMPAH TERUS MAKI HAMUN.

Tahukah anda, kekadang disebalik sampah sampah di pusat pelupusan sampah, terdapat ulat ulat yang terkial kial, merengkek rengkek mencari makan?
Hari ini, khas untuk anda semua, ulat sampah ni boleh menyanyi dan memberi nama pada orang. Hakikatnya, dia seorang yang mental. Sebab?
While this fucking loser can say anything using any words towards people, one frank and honest write up is being considered as damaging to him. Aku sangat kesian pada budak mental ni.
Dan aku jugak kesian pada mak bapak dia. Mesti mak bapak of this fucking loser tak ajar dia, bahawa duduk di mana mana pun, terutama di Malaysia, kena belajar hormat orang. Aku tak marah kat dia tapi aku simpati.
Kalau ada sesiapa yang ingin menderma bagi membolehkan dia mendapat rawatan sakit jiwa, tolonglah derma pada dia. Tolonglah.
This is the loser. 
Seperti sampah sampah yang sudah tak diterima masyarakat, dia marah sebab satu tulisan oleh wartawan otai Utusan Malaysia Fauziah Arof yang memberikan reaksi terhadap pembikin filem itu, iaitu si sampah ni.
Anda boleh baca di capaian ini: BUKAN NASI LEMAK 2.0, SOALNYA NAMAWEE..
This loser sangat marah sebab tulisan jujur Fauziah terhadapnya. Boleh tengok di video di bawah ni. Tapi kan, kalau dia ni tak mental, kenapa si sampah ni nak marah orang tulis secara baik walhal dia boleh maki hamun orang? 
He is a sore loser.
Anda tak perlu tengok sampai habis sebab takde benda yang ilmiah about this loser. Dia tahu hanya dengan maki hamun dia akan dapat nama. Loser tak? Hahahahahahahahahah.
Apapun, jangan tengok filem dia ok. Kalau aku mufti, aku akan keluarkan fatwa, tengok filem dia adalah haram sebab pembikin filem ini suka maki hamun, mencerca orang dan turut menghina agama Islam. Bukan satu karektor yang sihat. Wait, aku rasa otak dia ni sendiri tak sihat. 
Oklah, kita terima jerlah. Hanya mereka yang otak tak sihat sahaja boleh berpeluang jumpa Menteri, jumpa Perdana Menteri.

19 Replies to “#749: SAMPAH TERUS MAKI HAMUN.”

  1. Dia lebih dari ulat sampah. Ada lagi tak perkataan yg lebih busuk dari sampah? Kalau ada, ya layak untuk si loser ni…aku tak faham ada org kata nasi lemak si loser ni filem genre baru yg ada isi…isi la konon. It's nothing but shit!

  2. Dulu masa mak bapak hantar pergi Taiwan suruh belajar, dia pergi main-main..sekarang dah bodoh piang menyusahkan orang. Orang mungkin boleh terima filem dia kalau dia betul-betul jujur minta maaf pasal isu azan dan lain-lain. Tapi berlagak tak nak minta maaf. Yang Pak Menteri ni nak pi jumpa dia buat apa tak tau. I don't think his vote will effect anything.

  3. Keh keh keh…. gambar jantung dikata hati.. keh keh keh..

    Aku cuma kata dia ni tak matured.. and radikal tak bertempat. Dan ego terlebih macam dia sorang je terer bab bab journalism.

    Afdlin kata budak ni dah insaf.. tapi dah keluar lagi youtube ni.. mana keinsafan tu? I'm disappointed because 3 of my favorite artists – Afdlin, Adibah and Datuk David starred in this kid's movie..

  4. kalau dia ni rakyat China atau Singapura agak-agaknya apa yang dah terjadi kpd dia skrg ni (bermula dari permulaan kontroversi)?

    Di sini kita takut org tak undi kita tapi tak bimbang orang2 kita undi musuh kita

  5. Cakap bahasa Melayu pun berterabur, guna bahasa kesat pulak tu…lagi nak cakap pasal etika journalism. Kalau dah bodoh sombong pastu perasan bagus..jadi mcm ni laa.. Kalau wartawan Utusan tu tak kritik filem dia pun, memang aku tak hingin nak pegi tengok..

  6. i will never watch this movie…

    sb namewee…

    dia mmng patot di benci….

    dia dok kutuk penulisan reporter tu…
    dia adalah penghasut bangsa yang pernah kutuk malaysia.. kutuk melayu.. dan kutuk islam… dia ckp reporter pernah reseach tak?.. dia nak kutuk2 melayu agama n lgu negaraku dlu.. dia pernah research tak?… ade hati nak org support dia…

  7. http://www.ddmf.biz/2011/10/nasi-lemak-20-2011-ppvrip-avirmvb-mkv.html

    Denise Choong
    STOP SHARING NASI LEMAK2.0 MOVIE LINK

    Please take note that this movie is a property of our company and the user is illegally posting on YouTube / Web / FB.

    http://jieazzmovie.net/mkvrmvb/nasi-lemak-2-0-2011-ppvrip-xvid-mkvrmvbavi-jie/

    Please kindly remove the user and our film (video) as soon as possible as it is infringing our rights. We will take legal action if you din take down within 24hrs.

    Yours Sincerely
    Prodigee Media
    Malaysia
    Owner of the said film content

    DENISE CHOONG
    Project Manager
    Tel(HP) : 013-261 9672

    ProdiGee Media Sdn Bhd (680896-D)
    Lot 9-1 & 9-2 Jalan 1/116B
    Kuchai Entrepreneurs Park
    Off Jalan Kuchai Lama
    58200 Kuala Lumpur, Malaysia
    Tel(Office) : 03-7987 2796
    Attachment Unavailable
    The attachment source was deleted or the privacy settings on this attachment do not allow you to view it.

    YesterdayJom Syiah Leh Mutaah
    who cares!

    YesterdayDenise Choong
    your company is cares !! Thanks for remove

    13 hours agoJom Syiah Leh Mutaah
    not my co mah… will upload again later.

    13 hours agoJom Syiah Leh Mutaah
    http://www.ddmf.biz/2011/10/nasi-lemak-20-2011-ppvrip-avirmvb-mkv.html the ONLY berani left lor… kasi saman sama dia lah.

    Nasi Lemak 2.0 (2011) PPVRip AVI,RMVB & MKV Mediafire | DIRECT DOWNLOAD MOVIE FREE
    http://www.ddmf.biz
    Share

    13 hours agoJom Syiah Leh Mutaah
    lu nya bos pun tara kecoh, mah… http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150330403738429&set=a.391268503428.175780.160059088428&type=1&theater kuli lak berlagak lerbey.

    Wall Photos
    We won't tangkap la 🙂 just scaring people only, I wish our power company, Inter…See More
    By: Namewee 黃明志

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *