ENTRY #656: i wanna read your blog.

ENTRY #656: i wanna read your blog.

Yes, my dear blog scandals!
Aku membutuhkan alamat blog anda untuk aku gampang membaca.
Ini semua pengaruh tengok Sejuta Cinta Marshanda ni. Ya, aku nonton soap opera Indon tu sebab in my office kami perlu tengok televisyen walaupun aku bekerja jual aircon selepas upgrade dari jual kipas.
Bukan senang jual aircon. Kipas murah takyah skim ansuran. Aircon mahal. Walaupun boleh sejukkan cakerawala, masa nak beli muka pembeli mesti panas. Kekadang berderau darah aku tengok muka diaorang. 
Anyway, kalau aku nak click sorang sorang kat followers, aku ni seorang yang malas.
Maka, apalah sudi kiranya korang listkan blog korang kat ruang komen supaya aku bisa mengetik dan terus ke blog korang. 
Blog korang mesti best jugak kan. Aku ketik pelan pelan ah. Aku ni dah tua, jari menggigil. 
Jangan malu malu. Bila korang letak link kat komen, mesti ada orang lain jugak yang akan klik. Percayalah. Tengok ni haa, dalam balang air ni orang tengah klik blog kau. Tu haaaa…
Ohh kali ni jek tau letak alamat, pasni jangan nak miang eh letak komen “ai suka blog awak, follow lah blog saya..” hahahahhhah…

55 Replies to “ENTRY #656: i wanna read your blog.”

  1. eh terharunya blogger tersohor macam awak sudi nak ke blog kita.

    blog kita ni.

    http://peejburhan.blogspot.com

    awak petik kat nama kita pun boleh je sampai blog kita.
    eh serious kita terharu.
    tapi kita memang dah follow blog awak. bila awak nak follow blog kitewww. x sukeww lewww mcm niewww.

    hhahaa.

  2. gilak la bro! ko buat entry ni, by the time aku baca dah 50 replies! semua rasa vangga reporter tv baca blog diorg dowh! wiiiiiii!!!

    i suka blog you, i mmg dah follow you, you takyah follow i pun takpe, kasik i glemer udah la, wiiiiiiiiiiii

  3. umm, cm best je blogger famous nk dtg jenguk blog org len.. nak semak gak boleh?

    but mostly psl bnda2 ngarut pun n more to kpop thingy.. (org Malaysia kan x suke kpop) :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *