PERKATAAN BARU HARI INI.

PERKATAAN BARU HARI INI.

Banyak kali dah aku nampak perkataan ni. Some dengan exclamation mark ! Maksudnya apa? Ada tu letak ngeh ngeh ngeh.

Comel ke?

“Ai suka u letak perkataan ngeh tu, rasa macam nak peluk peluk u tau leww.. You rawksss lewww..”

Tolong aku, buatkan perkataan yang menggunakan ngeh yang pernah korang baca.

Ok ngeh? Tengkiu ngeh. Ngeh ngeh ngeh.

.

19 Replies to “PERKATAAN BARU HARI INI.”

  1. saya tulis dan banyak guna bahasa baku sekalipun dlm blog, sebab saya pelat melayu, mom tak cakap melayu sebab bukan melayu tapi saya bangga kerana saya berdiri atas hijrah belajar melayu kerana nenek.(im explaining, not mumbling…) to be frank with, inilah entry pendek yang paling saya salute dan paling kena peluru pada siapa yang guna bahasa melayu rempit. Terima kasih, agak skema disini…huhu. Just thank you.

  2. Bro Hazrey, Antara perkataan yang aku 'nyampah'… Lagi satu perkataan, zaman dulu dulu … zaman IRC dan chatroom berleluasa ialah… HU HU HU. Terlalu benci hingga aku malas nak buat ayat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *