AKU SEDANG MALAS.

AKU SEDANG MALAS.

Aku sedang malas.

Sangat dan sungguh.

Aku jugak sibuk (buat buat sibuk supaya boss tak kacau aku, dan tidak, boss aku tak baca blog aku maka aku selamat).

Kenapa kalau orang sebelah kita menguap, kita automatik pun menguap? Pernah terpikir tak, kalau kita menguap, kita sungguh ikhlas menguap? Kita kerja camtu jugak ke? Har har har. Dah pergi sambung buat kerja, jangan makan gaji buta.

Eh jap, aku jumpa gambo Lisa Surihani..

Dia menguap ke tu? Atau masa ni dia panggil aku… abangggggg… muntah hijau please. Sekarang!!

p/s: something is wrong with this blog ! damn.. i can receive all your comments on my email but it never appears on the blog. Sumpahan Lisa? Demmm

18 Replies to “AKU SEDANG MALAS.”

  1. Sedang malas? piiiirahhhh… ko tu yang benor nyer SEMEDANG malas!

    alahaiiiii bukan ko sorang jer yg rungut pasal komen tak appear.

    relax arrr BEB!

  2. Suria Azhar said…

    first time baca komen ibnu marzuki..dia pakai otak..tahniah..hahahahahahaha…

    encik azhar..kau dh kenapa?..sawan nak mampus eh?tak penah tgk pregnancy test? :p

    BAGUSNYA CAKAP DENGAN LAKI DIA CAMTUH, KAN?

  3. Sahabatku Hazrey…izinkan aku guna ruang komen kat blog ko nih untuk jawab kat Ibnu Marzuki ni kejao ye…

    Encik Ibnu…semua rumahtangga yang normal ada unsur-unsur jenaka/humor…kalau takde jenaka maka rumahtangga tu akan gersang…

    Eh..lupa pulak…itu untuk orang normal…bukan yang tak normal macam awak…hahaha…

    Macam mana la ek isteri awak hadapi rumahtangga yang tak normal tu ek…mesti gersang kan…

    Aku minta maaf wahai Ibnu kerana menyamakan ko dengan kami yang normal dan beranggapan isteri ko sama macam isteri kami…kesian isteri ko kan…mesti tertekan hadapi ko yang macam tuh…

    Takpa, kami kat sini tak lokek ilmu…kalau ko perlukan tunjuk ajar macam mana nak jadi suami yang normal dan boleh berjenaka dengan isteri, kami sedia bagi tips…

    Oh ya, aku komen kat sini sebab tahu ko tiap hari 5 kali bukak blog kami untuk tengok apa perkembangan ruangan komen kami, kan…hehe…dan aku tak mau menajiskan laptop aku dengan komen kat blog ko tuh…

    Kalau ko tulis posting kat blog ko berkaitan isu ni (aku pasti ko akan tulis lepas ni) sebanyak 18ribu posting pun aku tak heran..sebab blog ko cuma dibuka oleh satu ip saja…iaitu ip ko sendiri…hahahaha…

    Ok la Ibnu…bawak-bawak la berjenaka dengan isteri tu…jangan konon hebat menikah banyak kat Thailand tapi takde sorang pun isteri yang seronok bersama kita…

    Ehhhh…kejap….

    Ko ada isteri ke???

    Hehehe..

    ____________

    Terima kasih Hazrey…bagitau Hanizah kalau isteri Ibnu email mintak tips nak bagi suami ada sense of humor, ajarkan la…kesian bini dia…:D

  4. Jangan silap paham…

    "ibnu marzuki al firdaus said…
    takut bini…"

    Kita kena tahu bahawa manusia retard ni dia bercakap bukan macam kita yang normal…dia bercakap sambil otak menyerawang ke serata pelusuk alam ciptaan Ilahi…

    Dia bermaksud menyatakan macam ni…

    "takut bini wa lari sebab wa takde sense of humor macam korang la…"

    Kan…eh…betul jugak tekaan aku dia masuk sini lima kali sehari…haha…

    Beb, so sorry ye..haha

  5. mental agogo..waka waka eh eh..

    ibngung..what we hv said is not going to change anything..ko akn tetap ibngung gitu..because you were born with that..so sesaje je nk test market kali ni..hahaha..lain kali tak nk lyn dh..buang tenaga aku ngan azhar je..tata..

    ya ampun tuan tanah..anak cucu mintak diri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *