Mari Bantu Koperal Kita.

Mari Bantu Koperal Kita.

Blogger – Kickdefella sudah menggerakkan asas membantu koperal yang dihadapkan ke mahkamah berikutan kejadian tembak seorang kanak kanak berusia 15 tahun di Shah Alam.

Aku sangat menyokong usaha ini, sebagaimana aku tulis di sini.

Untuk anda semua turut sesama menggerakkan usaha ini, klik link di blog kickdefella di sini.

Maklumat bagaimana untuk membantu koperal ini lengkap di blog kickdefella.

Teruskan keyakinan anda terhadap PDRM.

9 Replies to “Mari Bantu Koperal Kita.”

  1. ibnu, kau kenal ke koperal tu? kau tau ke sejarah latarbelakang dia? kau pernah ke ditahan korperal tu? Kalau kau tak tahu, jangan pandai pandai macam orang sewel cakap ikut sedap mulut jek. Jangan kongsi kebodohan kau kat sini. Simpan untuk diri sendiri jek ok.

    Ehh bila kau nak saman aku? Takde peguam nak layan orang sewel macam kau atau kau sebenarnya terlalu miskin untuk ambik lawyer? Tinggi tak langit atas kepala tu? Kalau tinggi, duduk diam diam ok.

  2. gwa syak si marzuki ni kurang susu tetek la hazrey…

    blog gwa punye chatbox pon dia pedajal sampai gwa ban terus ip dia…
    gyahahahahahah~

    tp yg paling best dia xtau cerita pastuh menyanyah lebeyh…

    gyahahahahahahahhah

    btw,
    i'm against the corporal's trial coz he did what he supposed to do….
    ain't it?

  3. aik idup lagi ker ibnu marzuki aku ingat dah expired dah..

    anyway aku meyokong koperal terbabit dan kesian kat dia kena jadi scapegoat..

    budak-budak zman sekarang terlalu dimanjakan dan fragile sangat..salah kacau mak bapak depa saman pulak..

  4. mak aii…
    terkejut nampak nama dia ada lagi..

    Dulu vic marah juga dengan polis lepas dapat emel layang yang kengkununnya kisah benar disebalik kes tersebut.

    Tapi bila terpandang muka koperal tu di paper, tiba2 hati rasa sayu. Kalau vic ada kat tempat dia… tertembak juga budak tu rasanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *