APABILA ‘ORANG PUTIH’ KURANG AJAR.

APABILA ‘ORANG PUTIH’ KURANG AJAR.

Let’s be specific. One guy, fat ugly big belly, smelly mat salleh, accompanied by an Indonesian woman, taking an AirAsia flight and was told by one of the cabin crew NOT to place their bags into overhead compartment sebab digunakan for emergency, starting yelling the unfortunate long hair, fair skin, long leg girl – hey don’t fucking touch my things. And all the way using those four letter words to the girl.

Flight taking off, he approached one of the engineering guy and complaint saying the girl was harrassing her. What the fuck.

And I was the only one witnessing the whole incident. There I was, being centre of attraction tetiba and everyone from Air Asia taking turns asking me about the incident. Even the guy sitting behind selitkan muka in between the seats to sneak / eavesdropping my conversation. Hah.

The captain should have removed the guy from the flight for harrassment and for creating nuisance. Yeah, it is not easy to do so. I know.

Prior to the flight, he was queing infront of me at the check in counter and even harshly pushed an empty trolley to an old lady.

And ohh, the big belly ugly mat salleh tu saying he wants to sue Air Asia. Fuck him, you don’t even have money to fly business class, yet you wanna hire a lawyer?

While the Indonesian lady accompanying her with a curly hairstyle, pun naik kepala. Lupa diri lah tu. Hey, he is not even Orlando Bloom. Not even close. Hodoh banget.

Dahlah tu, who on earth letak handbag LV – yes Louis Vuitton dalam overhead compartment? Hahahah.. stupid ass. Sorry, two stupid assess.

Fuck you westerners, orang putih, mat salleh or whatever you call them.

23 Replies to “APABILA ‘ORANG PUTIH’ KURANG AJAR.”

  1. hohoho~ mmg pain in the @%$ !! la that org putih..who does he think he is?? this is a very rare case i assumed bcuz..mat salleh rata-rata bole la di katakan gentleman..polite..yg nih sesat mai dari mana la agaknye..tak pun mabuk ke hape?? anyway..dlm kes kemalangan biras Sally (ade dlm ondscene blog) 3 minggu lalu..mat salleh jugaklah yg berhati mulia menghantar both of my badly injured nieces to d hospital,when other on lookers just..looked..

  2. itu mat salleh tak sedar diri namanya..dia ingat datang kat negara asia dia tu tinggi sgt darjatnya?pd saya westeners la org yang plg tak brtamadun dlm budaya…tapi setengah2 je la.Tak semua org mat salleh mcm mat salleh dalm entri bro ni..alah,org kat mana2 sama je..yg membezakan kt hanyalah akhlak dan cara kita approach something…

  3. nak sue airasia…hahahahahahha!

    chup chup gua nak tanya, express boarding dia beli tak? ke itu pun dia tak mampu? letih la diorang ni..like u said ah, naik biz class la weh…hehehe..

    anyway, minah yang duk ngekor tu..kasi can la bro..omputih tuuuu hehe…dia dah high habis dapat boipren omputih tuu..cuba convert currency…manyak tu braderrr

  4. he is ‘one ugly motherfucker with a pig attitude’

    lebih kurang macam org kaya bastard kat malaysia jugaklah cuma mungkin si mat salleh tu tak kaya pun. beg LV tu mungkin beli kat shanghai.

  5. ah

    mat salleh. the old holier than thou attitude.but i agree with you. this must be one of those fat farks who are too poor to live in their native land. cant even score new pussies because the lassies in their native land theink so low of them.

    but they come here and are worshipped by the locals because they are mat salleh

    a few years ago i was eating at the dome KLCC. just wanna see what’s the big deal about this eatery. the waiter an ahbenh treated me and the mrs very poorly. as if i cant pay for the bills. fuck em. so along came 2 mat salleh and he was literally blowing the mat salleh’s uncut cock and the fat minah salleh’s clitoris. the service is far different from what i got.

    wanna know the kicker. the two mat salleh happens to be 2 teachers from my school in england. one is a GYM teacher and another was my house tutor who is well known for his drunkeness. his name was Mr Driscoll. he always walk around with ruddy cheeks due to his fondness of shandy.

    so a drunk tacher and a gym teacher will get better service in DOME than a malaysian.

    i never eat at another dome ever again. that was the first and the last time. MCD might be cheap and more INLINE with my wallet. sure its cheap but at least the people in MCD treat you equally. some even have relationship with you if you frequent the place often enough

    PAH!

    as you said hazrey

    FUCK EM

  6. Boleh tak aku menyelit di sini sekadar menumpang sedikit populariti? Aku pun saksi kepada kes ini lah. Tak mention pun nama aku. Cis….kecik hati abang. Apa yang pasti ialah aku rasa Mat Salleh tu dah kena kerambit Madura di tengah Temple Tanah Lot kot….hahaha

  7. tchersally: he think he is GOD. And his money will turn into gold. And I think he is just a tukang cat bangunan back home in his country, tak pun jaga parking. And I agree, there are some that are better, samalah dengan orang kita. But, to this guy, fuck him.

    atie: hi kiddo. Nope, tamadun datang dari Islam. Bukan dari orang barat. Orang barat ni penipu, penciplak. And dun ever worship them.

    Ted Baker: You read my mind.

    Superzac: Yes, he bought express boarding for a mere RM40, for two as so did we. We = termasuk Don Corleone and wife. The indon accompanying her kalau kat malaysia ni, taraf kerja kat restoran mamak, kat bahagian dapur. And yes, the mat salleh mesti kena conned dengan pompuan sundal tu.

    Benrauf: Don’t bomb, nanti nyawa tak bersalah pun terbabit. But we can kick his ass hard kan. Lets pray that his bloody big butt tersungkur kat memana dengan minah indon taraf kerja restoran mamak tu.

    belle: omputih tu kurang kasih sayang sebab tu jadik macam tu. Dia tak pernah merasa kasih sayang ibu bapa. Fuck him. Fuck mat salleh, omputih or whatever holligans name that you called them.

    Johnjenin: Kah kah kah kah, never thought of that kan. Betul jugaklah. Hahahah.. his fat ass..

    Obefiend: Well said and enough said. Orang Malaysia ni memang suka worship color lain, and secara zahirnya dan batinnya, our people are racist. Yes racist bila ada orang putih depan mata. Macam gampang, and to all those Malaysians yang worship sangat omputih tu – fuck you !!

    Don Corleone: Somehow your name disappeared. Hahaha, aku tau I wrote your name, but mungkin pak ketut dan mandrem kan entry ni.

  8. hah.
    mat salleh salu mmg cmtuh.
    diorang pk mne diorang pergi dpt layanan 1st class.
    tp siyes, kat mesia ni customer service utk foreigner lebih bagus dr utk local.
    tah, aku pun tak tahu la apsal cmtuh.
    pmpuan melayu,endon sme jek.
    dpt tangkap jantan mat salleh mmg naik la.
    aku terkecuali.

  9. ada orang email aku pasal komen aku hal entry MLM dalam blog hang Hazrey.

    Tanya kenapa aku perlu sebutkan nama syarikat tertentu.

    Jawapan aku mudah, Buat apa risau terjejas pendapatan jika syarikat itu benar-benar jujur menjalankan perniagaan.

    huhuhuhu

    tapi aku belum respon kat orang yang bertanya tu…

    ENCIK AYOB HASSAN.

    P.S: Nanti saya balas email encik Ayob untuk jelaskan.

    P.P.S: Rasanya encik Ayob ni pengikut setia kau jugak Hazrey.

  10. ateeka: our people memang buta. but to those yang really uphold equal customer service, i salute them. to others, fuck all of them.

    Zakiah: tell him to fuck off.

    Obefiend: Hahaha, what the fuck. Aku berjangkit omputih bodoh hodoh tu.

  11. ateeka: our people memang buta. but to those yang really uphold equal customer service, i salute them. to others, fuck all of them.

    Zakiah: tell him to fuck off.

    Obefiend: Hahaha, what the fuck. Aku berjangkit omputih bodoh hodoh tu.

  12. Fuck those kind of uncivilized white people and all of the rudeness shit of people..

    Sopan dan menghormati orang lain tidak dibatasi oleh sesuatu kaum sahaja. Sepatutnya sebagai orang asing, mereka perlu mematuhi tata susila masyarakat. Manusia semua sama.yang membezakan hanyalah saiz fizik tubuh semata2..

    Yang tinggi tidak bermakna bangsawan.Yang rendah tidak bermakna golongan sahaya semata2.

    kalau prinsip ini pun tidak mampu difahami,aku harap golongan seperti ini menjadi makanan harimau putih di zoo singapura..

  13. Bag LV letak dalam compartment? *buat buat terkejut*

    Uisshh…gila sial. Mesti melambak LV dia sampai tak heran pon main campak2 je. dapat omputih kaya. Kaya dengan peluh berlengas. Yucks.

  14. Miss Taeyong: Yup, this is after all my blog kan.. Hahahah.. Fuck those cheap omputih.

    skywalker: salah saper? Salah orang kita jugak macam obefiend dan blogger lain katakan, kita worship sangat those motherfuckers. Asal kulit kita gelap, memang tak layanlah, sebab tu those motherfuckers besar kepala. So fuck to those customer service personnel yang worship colors.

    shoeshine: your name sounds familiar. Hahahah.. *buat buat terkejut jugak*. Damnit, balik jek sakit. Buduh.

    “Why do you fucking moved my bag. It is a fucking expensive bag, you cant fucking afford it, if you scratch it. What the fuck, what the fuck.” And I bet he bought the Mont Blanc for a mere RM39. Wait, that is considered expensive in Rupiah. Millionssssss…

    And I love the guy who is trying hard meng-squeeze-kan muka dia thru the seats. Dia ingat dia Fantastic Four ke apa? WTF

  15. penah sekali masa muda2 dulu kitorang makan kat fudkot kat kl..ade 2 org mat salleh joined us sebab tempat duduk dah penuh..
    being malaysian yg penuh dgn kesopanan n ramah tamah kita pun share la meja n sembang2 la ape yg patut..takkan ler nak buat eksen kot…lagipun depan makanan kan?

    pastu bila dah nak blah.. yg sorang tu sisipkan note kecik..ade tulis nama dia, no phone dia n nota yg sungguh *toootttt*
    haiyohhhhh! very the kurang ajo!
    tp sebab masa tu still inesen n malu mengatasi segalanya..buat tatau jek
    [tapi kalau joj kluni yg bagi mau gak nak cakap yess! hahahahahaha]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *