Month: December 2008

DAMN, I THOUGHT THE SEX PARTY IS FOR REAL..

DAMN, I THOUGHT THE SEX PARTY IS FOR REAL..

from thestar online. Monday December 29, 2008 Party without undies planned By R.S.N MURALI KUALA TERENGGANU: Under-wear off – that is one of the conditions for guys who want to attend a mega sex party on New Year’s Eve that is scheduled to be held in Johor Baru. The second condition is that girls must…

Read More Read More

STOP SMOKING ON 1st JANUARY 2009

STOP SMOKING ON 1st JANUARY 2009

TO ALL MY FRIENDS, FOES AND SPIN DOCTORS. STOP SMOKING…. BILA DAH SAMPAI KAT PUNTUNG TU, TOKSAH HISAP SAMPAI PUNTUNG.. HAHA DAN JAGA KEBERSIHAN, HABUK JANGAN SEPAH SEPAH. SELAMAT TAHUN BARU 2009.

PANDAI vs BODOH vs BERMUKA MUKA vs HERO HINDUSTAN. Saper menang?

PANDAI vs BODOH vs BERMUKA MUKA vs HERO HINDUSTAN. Saper menang?

ONCE UPON A TIME OR MANY TIMES? Feel like writing this. Mem-blogging ni best. First, bila diaorang baca, they’ll be very very the terperanjat ada cerita yang menzahirkan kisah sebenar dari apa yang dipaparkan. The actual event. Kebetulan, blog aku ni cuma cerita apa yang berlaku dan kronologi yang berlaku. Most of it ehh.. all…

Read More Read More

TEPI TEPI, JANGAN BERDIRI KAT SITU – A Mawi-Gate Story

TEPI TEPI, JANGAN BERDIRI KAT SITU – A Mawi-Gate Story

Salam Maal Hijrah 1430 buat semua sahabat, kawan, musuh, pembenci aku dan spin doctors. Aku sebenarnya dah taknak cerita lagi. Seriously aku dah taknak cerita lagi. Nanti orang cakap aku ni yang beriya iya dok bantai majlis ni padahal aku buat kerja aku jek, salah ke? Tapi, itulah, being a journalist, maklumat datang bergolek pada…

Read More Read More

KIAN BY MAWI.

KIAN BY MAWI.

Ladies and gentleman, boys and girls; Dalam menghitung hari ke Ahad, 28 Disember 2008 tepat jam 12.30 tengahari, aku coretkan lirik lagu ini. And this is a song to all the people being mentioned thru my prior entry. Dengan ucapan, ingat daku dalam doamu dan fahami lirik lagu ini, khas buatmu: Sambil menonton video dari…

Read More Read More

MURTABAK ANYONE? I’M BUYING.

MURTABAK ANYONE? I’M BUYING.

Memang tak ada kena mengena kan tajuk. Some of my visitors pun ada yang selalu lari tajuk bila comment and I am just trying to make a point here. Hahaha.. Tak ada kena mengena pun kan. Hahaha.. Sukalah kan, my blog. Hahaha.. Ok ok.. Your blog too. Somehow, today I feel exhausted and sleepy. Let’s…

Read More Read More

ENTERTAINMENT REPORTING SEKARANG ADA SPIN DOCTOR.

ENTERTAINMENT REPORTING SEKARANG ADA SPIN DOCTOR.

WARNING ! ** PLEASE DO NOT TRY THIS AT HOME OR ANYWHERE ** WHAT YOU WILL READ IS BEING PERFORMED BY PROFESSIONAL SPIN DOCTOR. [ RATED PG ]PARENTAL GUIDANCE NEEDED. From www.hmetro.com.my dated 22 Dec 2008 Mimpi raja sehari Oleh Rudy Imran Shamsudin imran@hmetro.com.my Rap SETENANG air di kali, begitulah ibaratnya suasana majlis pernikahan penyanyi…

Read More Read More

KAMI TIDAK DIHALAU DARI MASJID?

KAMI TIDAK DIHALAU DARI MASJID?

Dari Uthman , r.a , katanya: Rasulullah s.a.w bersabda: “ Sesiapa yang membina sesebuah masjid (atau surau) secara ikhlas kerana Allah, nescaya Allah akan membina untuknya sebuah rumah di Syurga.” Riwayat Bukhari dan Muslim. Dari Jabir r.a. bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda: “ Satu sembahyang dimasjidku lebih afdhal daripada seribu sembahyang dimasjid-masjid yang lain, kecuali masjidil…

Read More Read More