#909: SUDAHKAH ANDA LIKE PAGE INI?

#909: SUDAHKAH ANDA LIKE PAGE INI?

Untuk gambar nun di bawah, saya ada banyak persoalan:
1. Adakah gomen mahu gambarkan mereka ‘likeable’ melalui jumlah like pada status KP? “Wah sudah dapat 5 likes” bestnya!!
2. Adakah measurement kepada kepuasan rakyat bersandarkan kepada jumlah likes di facebook? Anda puas? Ok pergi picit butang like, cepat!
3. Benarkah pekeliling ini dikeluarkan oleh Jabatan Kesihatan Pahang? Jika benar, sudahkah sesiapa mohon bertanya apa motif depa pi issue surat macam ni? Apa justifikasinya? Atau, sudahkah dia naik pangkat dek surat ini? 
4. Apakah dosa kami untuk membaca surat seperti ini? 

11 Replies to “#909: SUDAHKAH ANDA LIKE PAGE INI?”

  1. Benda-benda macam ni lah menyebabkan orang ramai jadi semakin benci dengan perkhidmatan kerajaan.

    Macam mana lah boleh jadi PTD orang yang keluarkan arahan ni?. *sigh*

  2. Orang kerajaan dah mati akal…. kalau dah keluar arahan ni tengah kerja pun dok layan FB ….
    Bersama saya berniaga di Affiliate Junction. Pendapatan berterusan. Hanya guna Mykad sahaja boleh dapat duit. Diiktiraf oleh seluruh asean dan disokong oleh MDeC, Syarikat yang keluarkan sistem Mykad kepada Jabatan Pendaftaran Negara ….
    http://rajadiskaun.blogspot.com/

  3. Tujuan keluar surat arahan ni bak kata bos aku mungkin memudahkan apa2 info dari KP Kesihatan yang terkini cepat tersampai sementelah masing2 gemar berFb berbanding cek email…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *