Month: February 2013

#899: CUBAAN UPDATE BLOG GUNA APPS

#899: CUBAAN UPDATE BLOG GUNA APPS

Baru-baru ini, selepas berjaya pecahkan tabung ayam dan tin milo yang dibuat tabung, aku berjaya kumpul kedua dua tabung selesema burung untuk berkelana seketika di Eropah. Aku cuba mencari kot adalah muka sama macam aku kat Eropah tu, yelah kan ada 7 muka sama, rupanya kecewa. Mungkin seiras aku di Hollywood seperti Tom Cruise dan…

Read More Read More

#897: I’M ON INSTAGRAM TOO !

#897: I’M ON INSTAGRAM TOO !

Makin jarang update blog ni. Makin kurang masa untuk menaip. Banyak yang mahu ditaip. Tetapi masa tak mengizinkan. Contohnya, trip ke Eropah selama dua minggu tempohari yang sangat sangat best! Banyak foto yang diambil. Memang nak rajinkan diri untuk postkan foto foto tu semua. Dan kebetulan aku memang suka ambil gambar, seorang amatur yang tampak…

Read More Read More

#896: KANAK-KANAK DI JALANAN DAN EMPAYAR PERHAMBAAN.

#896: KANAK-KANAK DI JALANAN DAN EMPAYAR PERHAMBAAN.

Aku mintak maaf sebab lama tak update. Aku tulis bila aku free dan bila aku mahu. Dengar blog ni dicalonkan untuk satu award, tapi aku tak peduli pun.  27 Mei tahun lalu, aku menulis mengenai kanak-kanak yang diperhambakan sebuah pusat tahfiz yang aku percaya semakin lebar ’empayar’ mereka di seluruh negara. Berikut adalah capaian tulisan…

Read More Read More