#833: PICKING UP MY AWARD TONITE.

#833: PICKING UP MY AWARD TONITE.

Ya, aku berada di ibukota untuk menerima award aku for this blog. Truly, this is not my blog, but our blog. Tul tak? Wah, dah macam slogan wakil rakyat pulak aku ni.

This blog won The Most Vocal Blog for Social Media Awards!

Tapi, where else kita boleh kongsi cerita kita rite? Fortunately, aku tak suka tulis about politik sebab politik cerita yang sama hari hari. Ada yang tak betul, ada yang betul. Sama jek cerita dia.

Apapun, terima kasih pada korang yang always support this blog and yes, Im doing this for free.

For your votes, hanya satu jek aku mampu lakukan pada korang: sembahhhh ratuuuuuu !! Hahahah.

Aku akan melaram malam ni!! Jap, mana mekap aku? Blusher? Wig?

16 Replies to “#833: PICKING UP MY AWARD TONITE.”

  1. Wahh bro ko terima award kah malam ni…haha tahniah! Okeh nanti aku email ko, ada benda aku nak tanya…apa2 hal semoga tahun depan blog longkang ko ni makin melets dan happening.

  2. tahniah bro tuan hazrey yg vokal ini. wa…ko tak mo kawan dgn aku lagi ye, dah dtg kl , tak de hajat ke nak bertemu beriang bercanda kat pool hotel tu…! bangga aku kawan menang anugerah. teringin nak tumpang bergambar dgn awards tu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *