#789: KPOP BERKABUNG HARI INI.

#789: KPOP BERKABUNG HARI INI.

Adik-adik peminat kpop sekelian. Adik mesti kenal semua artis kpop, tapi adik adik sekelian kenal atau tidak siapakah lelaki di bawah ini?

Kannnn, mesti adik adik semua tak kenal. Tulah, beriya iya kata adik adik semua peminat kpop tapi pengasasnya adik tak kenal. Sampai hati tul.


Dia, adik adik ialah pemimpin Korea Utara. Namanya, Kim Jong-il meninggal disebabkan serangan sakit jantung ketika menaiki sebuah keretapi.

Baru jek meninggal.

Mengikut laporan media di Korea, serangan sakit jantung pemimpin ini disebabkan tertekan dengan sikap adik-adik semua yang mendewakan muzik kpop tetapi tidak pernah meletakkan foto dia dalam blog adik adik semua.

Adik-adik perlu letakkan foto ini kerana dialah pengasas muzik kpop yang sebenar.

Dia juga tertekan disebabkan perangai adik adik semua yang mengalahkan mafia.

Eh kejap, adik adik semua tahu ke Korea kat mana?

Haa, betul dik, ia kat sebelah Australia. Ingat tak tahu tadi. Pandai adik ni. Tak sia sia dewakan kpop sampai jadi mafia. Nanti kalau dah bikin grup ala Tiga Line, beritau eh.

20 Replies to “#789: KPOP BERKABUNG HARI INI.”

  1. Hahha . Best2 . Kene kat depa sekali . Taksub sangat . Tegelak bace entry neh . Good ! 😀 Serves them right . Dewakan sangat . padahal ta kenal sapew dorang . Haiss . Artis melayu ta abeh g ppular , nk ppularkan artis luar . sabar jeh laa .

  2. Haha, sekali lagi saya ingin mgatakan disini bahawa anda tidak dapat mbezakan diantara Kpop, dunia politikal itu sendiri. Kim Jong-Ill dan Korea Selatan, walaupun boleh dikatakan rakan serumpun seperti Malaysia-indonesia tapi kedua2 mempunyai perang dingin sehingga mcetuskan kekecohan shingga kini. Pakcik, sila lah buat research sebelum nak jump ke conclusion kerana satu artikel seperti begini, orang mungkin akan ketawakan mgenai IQ anda.

  3. Walaupun hanya kerana both of the KOREA selatan dan Korea utara memiliki nama yg sama dipangkalnya tapi scara dasarnya, media Korea selatan sangat berlainan daripada Korea utara kerana Korea utara adalah negara komunis dan segala media mereka disekat dan ditapis oleh Kerajaan Korea Utara utk sdiri, so Kpop yg anda lihat sekarang, terlalu freedom dan media mereka boleh di-influence daripada pelbagai pihak, tidak sperti Korea Utara, so please pakcik, saya harapkan info lebih tulus kerana saya akui, Kpoppers skrg tidak lagi senang diperbodohkan. Ilmu dihujung jari, pakcik. 😀 SO, silalah berhati2 dgn Info diberi.

  4. budak fyqa ni mesti mendambakan perhatian ni. dulu tak puas menyusu badan eh? adik beradik ramai ke dik?

    Saya tengok cara adik menulis, adik ni mesti tak ramai kawan sbb tulis macam champion. Adik selalu kena buli kat sekolah eh? Adik ni, seluar dalam dengan bra mak bapak belikan atau dah pandai beli sendiri? kalau mak bapak masih belikan, saya fahamlah.

    Nanti kat mana nak hantar piala untuk adik ni?

    Dik, entry ni dah lapuk dah dik. Tapi adik nak jugak comment. Adik mesti takde life kan. Cubalah cari kawan kat luar tu tau. Pastu janganlah asyik cakap macam champion tau, nanti orang tak suka.

    Adik jangan nangis eh. Alah, janganlah nangis. Kehodohan adik nanti makin bertambah. Laa buat apa nangis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *