#729: VIDEO TERBAEK DARI OHBULAN.COM

#729: VIDEO TERBAEK DARI OHBULAN.COM

Aku ada tanya ohbulan.com:
“Ni aku letak video digi ni kat blog aku, dapat henpon free tak?” Ya, soalan itu serius.
Dia jawab:
“Hahahahahahahah”
“Takde bro, tak paksa nak letak.”
Hahahahha, jiwa belia lah ohbulan ni kan.
Ok. lets take a look at the video.
I am in video production business and from the way I see it, it is a good attempt considering this is the first time this fella is producing such an awesome video. Not that because I know him but the message is there.

Continuity and shots simple tapi bagus, tak bercelaru. 
Pemilihan tema monochrome sesuai dengan dialog yang diceduk dari filim Pendekar Bujang Lapuk, di mana ia diolah menjadi Pendekar Bujang Lepuk. Ia setidak tidaknya meninggalkan sedikit konsep nostalgia, dan pemilihan filem klasik yang diketahui ramai adalah bijak.
Dengan sedikit pengolahan pada skrip, ia menjadi sebuah web-mercial untuk sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka.
Apapun, syabas ohbulan!

Ok dah boleh courier handphone pada aku. Hahahahahah.

2 Replies to “#729: VIDEO TERBAEK DARI OHBULAN.COM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *