#707: KHAIRUL FAHMI IS NOW AVAILABLE TO JAGA YOUR GAWANG.

#707: KHAIRUL FAHMI IS NOW AVAILABLE TO JAGA YOUR GAWANG.

Ada cerita, keeper kita ni dah putus tunang. Adakah selepas status FB ni:

Ramai tak tahu, bila kita letak status FB macam tu, itu dah macam buat press conference. Baik buat press conference jek terus. Jangan lupa sebut, jemput artis kalau buat majlis kahwin, nanti orang cakap kita tak ada kawan.

Ya, Khairul Fahmi is a superstar. Semalam di Bukit Jalil, Khairul berjaya menyelamatkan banyak cubaan berbahaya namun pertahanan Malaysia gagal memberi kekangan yang baik.

Setakat ni, selain perlawanan malam tadi, Khairul Fahmi turut menjaga gawang hidupnya tanpa menjawab status FB itu sejak ia tersebar di laman sosial.

Aku suka ayat “igt sikit dr mana ko dtg” tu.

Khairul seharusnya ingat. Aku setuju dengan ayat itu. Sebab siapalah Khairul Fahmi kan. Dahlah ensem, pandai jaga gawang. I bet he can oso jaga gawang gawang lain kalau dah ada pilihan. Apatah lagi, lepas ni, aktiviti bola sedikit kurang.

Khairul Fahmi juga mesti ingat dari mana dia datang. Dia perlu tengok IC dia dan ingat alamat rumah dia. Mungkin dia perlu buat fotostat IC dia. Mungkin.

Apapun, entah betul ke tidak Khairul Fahmi ni dah putus tunang, korang kenalah pergi check sendiri. Tapi, dari sumber yang sahih, MEREKA DAH PUTUS TUNANG. Ya? Tidak?

Kalau betullah dia dah putus tunang, kami – kaum lelaki akan bersedih.

Sebab – abislah chance kami nak ngorat Nora Danish.

Hot weh. Kalau yang macam nilah tulis “sweetheart XOXO, call me”, memang rasa macam nak uno wiwi.

Sejak kisah krisis pertunangan Khairul Fahmi ni, ramai yang tunggu peluang. Yelah nok, ensem, pandai jaga gawang.

Hazrey
Hhahahaha. Terkedu aku. RT @syvzwvn: LOL! RT @DienaWong: Khairul fahmi, jgn sampai i bukak gawang gol i untuk u jaga.
7/28/11 9:40 PM

Terbaekkkkkk.. Hilang stress aku tengok game semalam. Hahahahahahahahah. Eh, lupa nak tanya pada si penghantar, gawang dah tebas lum?

14 Replies to “#707: KHAIRUL FAHMI IS NOW AVAILABLE TO JAGA YOUR GAWANG.”

  1. Dari pengamatan saya, player Malaysia tak boleh kahwin. Sebab bila dorang kahwin mesti sibuk nak injured memanjang..case and point: kembar from Nogori and Nor Shahrul Idlan. Sayang sebab dorang player yang bagus. Kalau Khairul Fahmi pun jadi macam tu, punahla team Harimau Malaya.

  2. meludah ke langit….. haa hazrey sambung..sambung…

    harap KF dok diam-diam toksah jawab. Ni dah jadi mcm Paris Hilton Msia yg putus tunang dulu, mengalahkan org kena talak 3

  3. Ayat yang last tu memang kalis tp x tapis.kahkahkah

    Ad0ila si KFCM ni.awat lagu ni…k0 nk jdi mcam mamat AF yg 'tutttt' tu ke hape?.Haish…

    Rasenyelh kan,pmain b0la M'sia ni tak payahlh glamer2 sgt.main jelah b0la tu btl2.xpyhlh nk jd m0del ke,jd plak0n ke.tak trkejar nti,ha k0 jgk kang d0k semput tgh padang.

    KFCM,klau gawang kat padang tu k0 bleh jaga el0k2,k0 bertahan dan kawal sebaik2nya,yg hnya ditembusi dek pertahanan yg g0yah,knapalah gawang kat hati k0 tu mudah sgt b0l0s.msti sistem pertahanan k0 rapuh kan?.k0 x renew lesen firewall k0 ek?.hehe.

    Eh,sape yg nk un0 wiwi td tu ek?.nam0 un0 wiwi…tejun l0ngkang je r… :PFCM ni.awat lagu ni…k0 nk jdi mcam mamat AF yg 'tutttt' tu ke hape?.Haish…

    Rasenyelh kan,pmain b0la M'sia ni tak payahlh glamer2 sgt.main jelah b0la tu btl2.xpyhlh nk jd m0del ke,jd plak0n ke.tak trkejar nti,ha k0 jgk kang d0k semput tgh padang.

    KFCM,klau gawang kat padang tu k0 bleh jaga el0k2,k0 bertahan dan kawal sebaik2nya,yg hnya ditembusi dek pertahanan yg g0yah,knapalah gawang kat hati k0 tu mudah sgt b0l0s.msti sistem pertahanan k0 rapuh kan?.k0 x renew lesen firewall k0 ek?.hehe.

    Eh,sape yg nk un0 wiwi td tu ek?.nam0 un0 wiwi…tejun l0ngkang je r… πŸ˜›

  4. Lady Dea
    gila kuasa. biasalah. hahahahaha

    noorain
    thank you. itu saya punya. eh eh.

    leen
    eloklah tebas awal, takut serangga

    hanibbal king
    dah sunat ke?

  5. Kahkahkah.Gile kuasa pn gile kuasa r br0.Jgn gile mer0yan sbb gawang kemna,keeper kemna udah ler….r0yan sbb gawang kemna,keeper kemna udah ler….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *