ENTRY #700 : Cerita Paling Best.

ENTRY #700 : Cerita Paling Best.

Ceritanya ialah:

Aku sangat sibuk dengan kerja (sebenarnya aku malas nak update).

Kau jangan nak ngada ngada miang pulak nak meroyan. Pegi cari durian. Aku nak 10 biji.

Kenapa kalau orang mengaruk, orang cakap meroyan. Tak baik tau. Meroyan nanti orang dengar.

5 Replies to “ENTRY #700 : Cerita Paling Best.”

  1. Alah….org yg mengamuk nak durian 10 biji tu je yg org panggil meroyan sebenarnya….

    Ape?.Nak meroyan?.Eh,durian ke meroyan?.Ke meroyan durian?.wah…ade yg meroyan ni kang!

  2. datang je Segamat, cuma RM3 sekilo. Durian kampung, terbaik dari kebun. Burp… aku baru je lepas makan durian. this time Kg. Kuala Paya mari. tengkiu kpd yang belanja. Esok ada Gov. visit kat opis aku, makan durian lagi. Next week, customer Singaporean & Indonesian datang (separate meeting), makan durian juga. Customer2 aku memang bijak2, bila time musim durian jer, masing2 nak buat meeting kat Segamat. Kalau luar musim, ajak la diaorang datang Segamat, takde mana nak nyer… konon Segamat ni ulu, jauh dari Plus Highway… pigi dah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *