Month: May 2011

ENTRY #666: Cerita Hantu

ENTRY #666: Cerita Hantu

Kat Malaysia, cerita hantu laku. Walaupun makeup effect yang depa gunakan langsung tak real. Dan ada juga cerita hantu yang syok sendiri. Yang sepatutnya menakutkan, tapi kena gelak. Macam cerita Khurafat. Tu pun aku tengok DVD. Aku gelak sungguh sungguh sampai kena marah dengan anak sedara aku yang beriya iya pasang DVD tu. “Uncle ni,…

Read More Read More

UPDATED: ENTRY #664 AND A HALF: PUZZLE WITH THE ANSWER.

UPDATED: ENTRY #664 AND A HALF: PUZZLE WITH THE ANSWER.

There are hidden words inside this entry, on this idiot blog.   In life, we must always value what we have. Treasure the love you receive above all. It will survive long after your good health has varnished. A good friend who points out mistakes and imperfections and rebukes evil is to be respected as…

Read More Read More

ENTRY #664: CERITA PALING BEST YANG KORANG NAK BACA.

ENTRY #664: CERITA PALING BEST YANG KORANG NAK BACA.

First sekali. Buat muka serius. Ini bukan cerita memain ni.  Dah dua hari dah. Ya, dah masuk dua hari dah. Aku pun pelik.  Tapi yelah, kekadang kita tak boleh jangka.  Tapi, tapi lagi, ahhh aku nak tulis jugak tapi, tapi tapi tapi, (berdehem), dua hari tu! Tak masuk akal betul. Apa nak buat, sudah suratan.…

Read More Read More

ENTRY #663: GAMBO KAWEN.

ENTRY #663: GAMBO KAWEN.

Another blogger, Zakiah was talking to me on Yahoo Messenger.  She was talking about gambar kahwin. She said:  “seriuslah rupanya kawen ni boleh jadi benda yg malukan diri kemudian hari” “bila tgk gambar berduet pakai spek hitam.” Hahaha, aku selalu gak tengok apa motifnya pakai spek hitam kan masa amik gambor kawin.Aku takleh pakai spek…

Read More Read More