Selamat Pengantin Baru!

Selamat Pengantin Baru!

Siapa kahwin?

Not me of course, itu hari ada hasrat gak tapi tak kesampaian. Hahaha. Berangan kau ni hazrey.

Esok, 30 Mei akan termeterailah ikatan satu lagi masjid buat artis ini.

Banyak diperkatakan dalam akhbar yang turut menjadi idaman ramai lelaki tapi soalannya – bolehkah kita meneladani sifat mendamaikan, beradilan artis ini?

Apapun, mesti berseri seri wajahnya hari ini sebelum diijabkabulkan esok (Isnin).

Selamat pengantin baru, abangku Salih Yakob !

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 Replies to “Selamat Pengantin Baru!”

  1. hey tak faham i tau…
    yang paling muda nak jadi isteri tu..tak kesian ker kat madu2 yang 3 orang tu?? ish ish ish…

    tapi apapun sib baiklah bakal isteri dia tak suruh abang u si salleh tu ceraikan bini2 nya yang 3 orang lagi tu kan..

  2. Tak sokong mana-mana sebab kalu My TOKLAKI nak kahwin lagi, I kasi jerrrr..

    tapi biar dalam keadaan yang win-win situation bukan dalam keadaan the best woman win!

  3. saleh yaakob duta poligami versi mewah

    abe nor versi average people

    jom kita ada ramai isteri tanda protes to homoseksual + bukti lelaki itu adalah milik kepada ibu kandung & suami bukan hamba terhadap isteri pulak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *