FASHA SANDHA DAN NORA DANISH.

FASHA SANDHA DAN NORA DANISH.

Seriously, aku tak nampak apa yang siginifikannya cerita pasal dua wanita ini sampai menjadi front page.

Dan lagi tak signifikan, bila berebutkan sorang jantan jek. Kan ramai lagi lelaki kat luar tu. Kalau rasa rasa tak ada, ai ada. Antara kriteria yang ada pada ai, ai tak pernah lagi ambik gambo tanpa baju dan diletakkan di mana mana blog pondan tak sedar diri. 

Badan ai tak ketak ketak kat lengan tapi ketak kat perut. Itu tanda keharmonian dan kemasyhuran.

Kalau you all rasa I perlu sama standard dengan Jejai, I nak kongsi rahsia, I pun mampu untuk naik helikopter.

Helikopter Jejai tak best. Helikopter yang I offer lagi best, ada macam macam bentuk. Warna pun sangat charming. Tapi idaklah se-charming u all.

I sanggup mempertahankan your needs untuk naik helikopter tu dan helikopter ai sentiasa ready. Lebih baik dari Augusta, lebih baik dari Daulphin.

Baru-baru ni pun I baru naik helikopter Augusta tapi tak best sebab yang kita akan naik lagi best. Bukan setakat tempat u shooting, rumah krew yang shooting pun kita boleh singgah. Tak payah cari helipad atau padang sekolah sebab helikopter ni ada teknologi terkini yang ramai tak tahu.

Ok, ai taknak cerita panjang panjang, takut buang masa u all. Kalau ada antara u all rasa ai ni ada kriteria tu untuk kita ‘mengenali hati budi masing-masing’ dan ‘kami masih berkawan’ dan ‘kalau ada jodoh, kami serahkan kepada Tuhan’ dan ‘tak salah kami berkawan’, jumpa ai kat pintu masuk Giant. Duit syiling 50 sen ai bawak banyak sikit.

16 Replies to “FASHA SANDHA DAN NORA DANISH.”

  1. Sebab ada Fasha la makanya news tu jadi frontpage news…

    Takde sapa-sapa nak buat filem ke drama ke? Sure lagi syok .. ndak ndak kalau Hazrey ambik watak Jejai tu.. hik hik hik

    P/S: Dah tak boleh nak gelak sakan sebab cepat mengah…

  2. Hazrey,
    lau mamat tu jual temikai kat tepi jalan usahkan FS or ND minah indon pun lum tentu jeling..tp sbb Mamat tu ialah JEJAI…wanita2 itu berebut secara berhemah (walau x perlu tarik rambut)dan bergaduh melalui medium..pe kata kasik dua org tu jmpe..tgk apa jadi..even dah lepas declared putus pun still masing2 nak tunjuk AKU MENANG…bikin malu kaum wanita sajer lah…

  3. jejai…???? kalo hensem tu b'baloi laa jgk jd rebutan…huhuhuuuu…kesian laa si pasha sendat tu…kot ye pon cri laa yg muka lalu nk tgk!! opppsss…tlebey sudaa…

  4. Korang semua sewel macam aku jugak. hahahaha.

    Wahidah wassini: kena jadik fasha sandha.

    Che Sue: mak ai tak kasi tok to stranger.

    eda: ensem lah. u nihhhhhhh

    Cikgu nurin: 🙂 kita tak pernah dapat camtu kan, rasa tak adil dunia ni.

    rep: what?

    Anna: terasa aku tau, mentang mentang saya jual pisang dengan nenas. patutlah takder orang jeling. sedih ni.

    audra: selamat bersalin dan mudahan membaca blog ini akan memudahkan anda bersalin.

    azie: jgn geleng lebih, tulang dah reput.

    mysara: story kita boleh? Hazrey dan Mysara disatukan. Wahhh.. kena parang aku.

    Netnet: u nak email i tak?

    Rambutan: patutlah aku selalu kempunan nak naik. kau rupanya selalu rosakkan.

  5. kalo nak bercinta terlalu mesra jgn over sgt… cinta itu lakonan realiti dah kawin nuhhhhhhhhh…..
    baru angpa taw manis,masin,pahit,payau,kurang garam n aji….

    hazrey : betul sy setuju.. 2orang nie dok lawan kenyataan.. mn c jejai??? lastly ..keluar isu jejai bersama kekasih baru.. yg 2org nie nk wat kenyataan apa pulak…

    …..org duit bnyak cmnie ler.. lbh baik idup sederhana juai pisang & nenas..

    Anna : juai kat na.. bila2 lalu nak senyumm lebarrrrr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *