The Best Birthday Gift Ever!!!

The Best Birthday Gift Ever!!!

Today is my birthday. And this week is full of birthday celebration, mine is back to back with wifey. Happy birthday wifey!!
Yes, I am getting older and older. Sooner or later, you should see me at EPF office withdrawing all my savings. Itu sangat tua. Hopefully I can live to withdraw it. Haha.
Anyway, yesterday was the best pre-birthday surprise I have ever had.
I had a day out with Lisa Surihani!!!!
Well, I never thought that I am able to go out with a celebrity like her, and to know that wifey allows me to go out with her, is something very special. Understanding sungguh wifey.
Well, we went out to a park and spent all the time talking about so many things. She was wearing red, if I am not mistaken sebab focus throughout the outing was on her cute little face.

The first few words from her was – Hi Hensem!! Macam nak gugur jantung ok.

She was adorable. Seriously. The way the speaks, the way she carries herself. 
Banyak yang kami cerita, about her acting, about my work tapi dah tak ingat dah apa yang kami cerita. Semua jadik vague sebab excited sangat.
She was seated so close to me and I feel the adrenaline rushing into my blood. Gila ke apa, Lisa Surihani is sitting next to me, and she is all for myself.
We did not speak about her saying ‘gila babi’ masa Mari Menari tu, buat aku percaya, dia tersasul sebab terlalu excited. Sebab dia seorang yang lembut, dan slip of her tongue kan. Worry not Lisa, you always have my support!
Sesekali tu, aku sempat jeling cara dia menyeka rambutnya yang ditiup angin. Semakin comel. Manis Lisa ni.
Sempat jugak sesekali tu aku tolong menyeka rambutnya yang menutup matanya, yelah, nanti tak nampak pulak muka aku kan. Romantik sangat.
Kali pertama aku buat macam tu, Lisa tersipu sipu, yelah seganlah, first time jumpa kan. 
Kami terus rancak berbual.
Angin yang bertiup tetiba sekali lagi membuatkan rambutnya menutup wajahnya.
Aku terus bangkit dan berdiri di depannya dan apabila aku cuba mengalihkan rambutnya, aku terjatuh.
Tetiba aku dengar suara yang aku kenali sayup sayup, ehh itu suara wifey. Alamak, dah time ke aku nak balik? Rasa macam sekejap sangat aku dengan Lisa.
“dear, dear, slow sikit dengkur tu, nanti jiran marah…” 
Laaa aku mimpi rupanya. Setan betul lah.Gila kentang kan kalau betul. Haha.Kalau kau baca sekali lagi, pastikan ia dalam versi hitam putih ok sebab baru dramatik sikit. Hahah.
Anyway, I had a wonderful celebration last nite where wifey made a chocolate cake for me, minus the candles sebab I told her, kalau letak jugak it will be an insult to me. Haha. 

Entah bila zaman ntah dia pi beli wording tu pun aku tak tahu. But she is  so skilled and talented with her cooking. Sekarang dah terer dengan pastry pulak and I am glad sebab ajar dia how to cook.. haha sungguh tipu kan. 
Anyway, to all that wishes me on my facebook, thank you so much and NEVER ever ask a man for his age. Wish cukuplah, takyahlah nak cari gaduh nak tanya umur aku pulak. It is not easy to be 17 ok. Banyak dugaan. Cabaran pun banyak.
And to wifey – thank you so much for giving me the best birthday gift. 
While to all of you that celebrates birthday in December, happy birthday too dan jangan perasan muda lagi like me.

19 Replies to “The Best Birthday Gift Ever!!!”

  1. December babies mmg best!
    kan incik hazrey kan πŸ˜‰

    walaupun dah ucap kat fb,nak tambah lagi ni..

    selamat tambah umor & tambah bini !!!
    (kalau kebal dengan parang dari penangan mak gegula la..)

  2. hehehe… hampir2 tertipu dengan citer si Lisa tu… best!!!

    happy besday to both of u…

    on behalf of my daughter who will be celebrating her 3rd besday this 29/12 – thanks for the wish….hehehh

  3. ν•˜μ¦ˆλ¦¬ 씨, 생일 μΆ•ν•˜ν•©λ‹ˆλ‹€
    λ‚΄κ°€ ν•œκ΅­μ—μ„œ
    아바타 좘

    -translating-
    Happy birthday Mr Hazrey
    From me in South Korea
    Avatar Cun

  4. happy birthday bro.
    sebaya dengan lisa surihani ek?

    mari menari?

    haha word verification aku :
    "damning"
    sesuai lepas baca kisah dongeng dengan lisa surihani nih..kekekeke

  5. Bro,
    Ko tulis pasal Lisa Surihani tu, bini ko tak angin ke? Bukan ke your wife tu is very much much better than Lisa Surihani. Anyway, Happy birthday bro. And Happy Blackberrying around. πŸ™‚
    Make babies ok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *