Pengkid Solat Jumaat?

Pengkid Solat Jumaat?

Adakah kita akan terus glorify dua spesis ini? Pondan dan pengkid. Aku baca dari Harian Metro hari ini yang dihantar oleh pembacanya.

And yes, pengkid biasanya dapat aweksss yang cun dan membuatkan kita – lelaki tercabar. Hahaha. Mungkin muka kau comot, badan bau busuk. Tapi when it comes to Solat Jumaat?

21 Replies to “Pengkid Solat Jumaat?”

  1. erk??pengkid bukan pompuan ke?rase macho sangt la kot g solat Jumaat tu..

    memang la pompuan pun boleh nak g solat jumaat kalau nak..tapi kena pergi kat bhgn solat wanita la..ni dok bercampur dgn makmum lelaki memang gile dah la tu..

    nak tunjuk jaga solat pun agak2 la..masih kategori pompuan kot..

  2. I consider myself as a feminist and I'm all for equal right between man and woman..tapi kalau dah sampai nak gi sembahyang jumaat just to show that you can do what a guy does..that is stupid..nak jadi pelik pun janganla sampai pelik melampau..

  3. pengkid and pondan nih kan kirenyer manusia2 yg mengalami salah satu dari jenis2 sakit jiwa/mental. so kiranya if pengkid tu gi semayang jumaat sama lah macam orang giler/kurang siuman gi semayang jumaat. tak sah ler kirenyer sbb tak waras.

  4. bila pengkid ni g solat Jumaat, apakah motif sebenarnya? hendak menunjuk2 mereka membuat apa yg kaum adam buat? tak mungkin mereka bersolat kerana mereka adalah hamba allah yang taat! kalau taat, pasti tak akan begitu jadinya. MasyaAllah, semoga Tuhan melindungi kita semua dari bala bencana yang semakin mendatang kini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *