PART DEUX: Gangster And Murder Threats

PART DEUX: Gangster And Murder Threats

Aku sebenarnya dah malas nak update ni. Malas sungguh. Macam tak ada objektif. Haha. Aku dah tak ada nafsu nak menulis except for scripts that I am supposed to write. Seriously malas.

I was down with mysterious illness for the past few days, ok tak, dah macam artis punya cerita pulak, sikit sikit sakit misteri, sikit sikit sakit misteri, yang kau pergi melantak benda haram, memanglah sakit. Artis kat Malaysia ni banyak sangat tengok The Simpsons.

Anyway, disebabkan aku sangat malas, I will make it short.

Ohh, the ‘sekumpulan’ lelaki yang kepung aku tu blah macam tu jek, after my phone rang, yang kebetulan a police officer, and only after one of them said something very disturbing.

Lucky for me, kereta yang depa naik, letak tak jauh, jot down the registration number, and voila, petang sudah masuk lokap.

Ok, cerita abis dah. Haha.

Serious tengah malas ni.

11 Replies to “PART DEUX: Gangster And Murder Threats”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *