SETIAP MALAM ADALAH MALAM PENGANTIN DI BATU PAHAT.

SETIAP MALAM ADALAH MALAM PENGANTIN DI BATU PAHAT.

Comel. Selempang dengan nilai duit ni bukan hadiah kepada any miss universe or not-so-universe competition, tapi nilai pertaruhan kepada wanita yang dipamerkan di atas pentas di sebuah pusat hiburan eksklusif di Batu Pahat, Johor.

RM10,000 adalah nilai tertinggi dan pembahagian dikatakan antara 60-40 di mana 40 peratus adalah milik wanita terbabit.

Ketika pemeriksaan dilakukan di salah sebuah bilik, jurukamera Zarinor Mohamed Noor diminta untuk tidak mengambil gambar oleh seorang pelanggan, dengan dibisikkan “dia pensyarah ****”. Duduk disebelahnya adalah seorang dari wanita dari China – yang turut ditanya where are you from – I am from China dengan pelat.

Bangunan lima tingkat yang terletak di tengah bandar Batu Pahat dan di depannya berlangsung bazar Hari Raya!

Kisahnya di 999, TV3.

16 Replies to “SETIAP MALAM ADALAH MALAM PENGANTIN DI BATU PAHAT.”

  1. ape kejadah 10k untuk sekor ayam yg takde kesucian..kawen la wei.budget lebey kurg je.boley maen tiap hari.tiap detik.tiap mase.adekah manusia skg telah berevolusi menjadi lembu dan kambeng..haha

    sory kalo komen takde kene mgene ngan entry ni.rase mcm ade.tapi kalo salah paham tu sori ah ye..hihi

  2. Salam,
    Sambil bosan tunggu isteri soping kat Bazar sebelah, depa ni merehatkan minda sat kot hu hu hu … entah nak gelarkan apa aktiviti sebegini di musim semua syaitan diikat ini, dekat nak raya dan menjelang Merdeka. Merdekakah kita sebenarnya?

  3. ada satu drama siri Jepun yang sama macam kes pusat karaoke tersebut. dalam siri tersebut, setiap perempuan akan diperagakan dengan pakaian dalam sahaja. pembida akan mula membida sebaik sahaja pengacara majlis memulakan bidaan. kalau pengacara rasa bidaan macam tak bagus, pakaian dalam tersebut akan dicabut. makin lawa perempuan tersebut, makin tinggi nilai bidaan. rasanya sama kot seperti di batu pahat.

  4. zara: i did not say anything.

    koroe: mana boleh tiap hari. masa period takkan nak bantai gak? haha

    ayunda: kannnnnnn.. kempunan. mesti pening kepala lepas tu.

    rzmie: ya ker? cerita apa? meh bagi sikit namanya, aku pi cari kat youtube.

    wan: ini blog. kalau baca lelama dapat ikan kembong sekilo.

  5. kalau chris tucker join operasi ni mesti best..

    C.T : doo youu spekkaa any engglissh?
    wanita china RM10000 : i'm flom chyna

    kalau tanya yang RM500 mesti out habis englishnya..hahaha

    sahur jangan lupa bro..hikhik

  6. satu lg,pendedahan dlm negara kita..syabass..syabass ade jer monyet monyet ni dpt idea nk rosakkan org..ehehee pastu yg best nye ade monyet lain lak yg sokong pulak tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *