JIKA ANDA BERPUASA, JANGAN BACA ENTRY INI.

JIKA ANDA BERPUASA, JANGAN BACA ENTRY INI.

Seriously, aku mintak maaf, kalau korang berpuasa, tolong jangan baca entry ini atau melihat gambar bawah ni sebab akibatnya nanti, ia boleh membatalkan puasa.

Seorang sahabat aku menghantar satu mesej di facebook aku:

Wan Zuha Ishak bro, kalau free nak belek newspaper, buka the star semlm 14aug page N23. mesti bro gelak besar tengok iklan tu. hahahahaha!! can’t wait to know what’s ur reaction after read that ;-

Aku pun bertungkus lumus lah mencari paper The Star. Tapi tak jumpa. 

Lastly aku request pada dia, mintak post kan whatever the story on that page, and she did. Inilah dia.

Aku marah pada Wan Zuha sebab dia hampir buatkan aku batal puasa, dek sakit perut ketawa. Yeah, stop it, sakit perut dah ni… please please please..

p/s: for those yang agak confuse, please type celcom kat google search on the top right of this blog. see whether you gonna laugh or cry. 

19 Replies to “JIKA ANDA BERPUASA, JANGAN BACA ENTRY INI.”

  1. apa nak heran?

    kat malaysia ni, semua organisation declare sendiri 'the best itu', 'the best ini'. kolej-kolej swasta yang sekarang tumbuh macama cendawan tu ha. semua kata bagus. semua kata terbaik. semua kata world standard.

    TAPI SEMUA BULLSHITS. celcom apatah lagi la kan. living proofs banyak nak prove otherwise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *