MANIC MONDAY.

MANIC MONDAY.

My oh my, ramai tak suka Monday.

Bila dah masuk petang Ahad, mulalah setan masuk badan, “..alah kejapnya weekend..”

Ya, dan boss boss pulak gembira berjumpa dengan Monday sebab dapat sambung apa yang tak disambung minggu lalu.

Antaranya: sambung membebel.

Sambung menceceh mengalahkan kak nam dan masa tulah kau rasa macam nak toreh toreh jek muka orang tua tu.

Ada jugak yang sambung mengayat staff hot kat office tu yang diimpikan siang dan malam biarpun bini di sebelah berbaju kelawar sedang berdengkur dengan kuat dan the only hot thing about the wife is masa dia demam.

Now, get back to work.

9 Replies to “MANIC MONDAY.”

  1. Morning!
    Baju kelawar pun since Rizalman bagi facelift earlier this year, can be quite an eye opener tau 🙂
    Saya suke suke sukkkkkeeee kerja. Monday? Monday everyday pun tak apa! ;D

  2. betul tu kalau ada awekz cun mcm lisa surihani mesti ko tak sabo tunggu monday kan kan kan… ;p

    tapi lisa mmg cantik kat skrin beso dlm panggung tu.adedeh mulut dia sgt comel dan mata dia…bak bintang timur ekeke ;p

    bintang timur tu ape?aku belasah ja ;D

    *hang jgn gelak…aku mmg jakun sikit nmpk lisa dlm skrin beso kat panggung sbb kat rumah tv cuma 29 inci jek.

    *niza dah jeling tu..aku balik dulu ye (*_*)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *