GO AND GET ANJUNG SERI EDISI JUN 2010

GO AND GET ANJUNG SERI EDISI JUN 2010

Kekadang aku sedikit sibuk, tapi sesekali tu aku ada jugak menjengah blog followers di sini, dan kekadang ada yang best best, dan ada yang aku sendiri gelak gelak kuat kuat macam setan.

To me they are not followers, dan aku rasa Bloggers kena tukar followers to Bloggie Friends, tul tak? Kalau followers tu dah macam aku ni guru ajaran sesat pulak.

Ya, saya diturunkan dari langit langit rumah.. dan memandangkan dah ada Ayah Pin, saya nak pakai Ayah Password. Sila email kan semua password korang pada aku, terutama online banking. Takyah tunggu email dari Nigeria atau some retired general kat Iraq. Bagi jek. Sharing is caring kannnnn..

Anyway, a bloggie friend – Ana Suzana Ahmad, mencipta sejarah hidupnya sendiri apabila bumbung yang menjadi syurga kepada suami dan anak-anak comel mereka dipaparkan melalui majalah Anjung Seri edisi Jun 2010.

Tentu dia senyum sambil control hidungnya bila dah keluar kat majalah tu kan. Gila kau, bukan senang nak keluar kat majalah macam tu. Aku ni dah hidup lama pun tak dapat keluar dalam majalah. Ya, aku kekadang mengharap nak jadi cover Mangga atau Hai tanpa berbaju di tepi swimming pool. Mesti nampak gay kan kalau ambik gambar camtu. Mesti pondan pondan yang tengok gambar tu nanti menjerit jerit.. ahhh uhhh.. basah ai nokkkk… ok, jangan lebih lebih, haram.

Dan antara foto yang dipaparkan melalui majalah Anjung Seri itu:

From Ana’s Blog.

Itu baru dapur dan ruang tamu.

Dan untuk cerita lebih lanjut, blog Ana di sini.

Apapun, anak anak Ana sangat comel, macam anak anak bloggie friends aku kat sini dan yang pastinya, blog Ana ada video Lisa Surihani !! Tapi aku kurang suka sikit sebab dalam video tu manja lebih sangat dengan Adam. Terguris hati ai tauuuuu.

Jangan lupa beli majalah Anjung Seri. Tips rekahias rumah, boleh mintak dengan Ana. Kalau mintak kat aku, aku cuma tau selerakkan rumah, itu bukan pengakuan, itu bini aku cakap dan aku menafikannya sekeras kerasnya kerana aku tahu itu semua statement berbaur politik.

7 Replies to “GO AND GET ANJUNG SERI EDISI JUN 2010”

  1. BRO, ni pengakuan aku plak..

    kadang2 aku rasa macam beli majalah tertentu ni macam buat aku tensen, sbb contoh, beli majalah Anjung Seri ni, dah tentu2 aku tak leh nak buat cantik lawa siap kolam siap kerusi hebat mcm dalam majalah tuh…

    ibarat macam beli majalah fesyen, tapi dah tentu2 aku tak leh beli dan takleh pakai segala macam fesyen yg dalam majalah tu..

    so aku beli majalah/komik jer, buat gelak gelak sensorang.

  2. azie: sesungguhnya aku faham akan perasan itu, sungguh aku faham. Dan aku cukup merasai kepedihan itu, namun izinkan aku.. untuk.. untuk.. hahahahahaahahahahahahahahahahahah… hahahhahaah nasib baik sedar part majalah fesyen tu. Ok cukup.

  3. Takde umah besarrr…huhuhuhu. Bila baca mcm pelik jer cmner nk letak sofa yg saiz "king" tu kat hall umah aku yg setengah kangkang itik tu.

    Character utk word verification hari ni : fulat

    fulat? mende tu..? hahhahah

  4. intro blog yang macam setan buat aku gelak puaka kat opis mengejutkan mereka yang sedang makan gaji buto… macam ai ni. ahaks!

    mana dapat inspiron bloggie friends ni? jam tu tengah korek idung eh? nama lain takde? blog flowers ke… nanti confirm semorang tau lu memang gay. haha.

    mentara tu, meh la datang opis ni. leh tolong serakkan lagi barang. pastu bakar-bakar sikit dokumen-dokumen. haha. kasik disappear. haaa… senang sikit. tak payah aku buat filing.

  5. dah baca anjung seri tu. tapi frust sbb blog address suzana tak de dalam artikel tu. end up google la kat internet. terjumpa blog u. so terjumpa jugak la blog suzana. taste dia mmg superb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *