THANK GOD ITS FRIDAY.

THANK GOD ITS FRIDAY.

Kita santai sikit ok. 
This is an entry about a moron.
How do you rate / categorised a moron? For his bangang? For his snobbish act? For his cerita macam champion sampai nak kena order piala?
Surely enough, we have many morons around us.
“Don’t sweat small stuff,” says a good fren up north – Suria.
True. But if those morons are so everywhere, everyday, around us, like post it notes, can we like get a hammer and knock their moronic head?
Boleh tak?
Morons ni kurang pemalu, ok salah, morons memang tak ada maruah. Depa tak kisah pun apa orang pikir about them as long as they achieve what they want. Against all odds gitu, tapi malangnya untuk mencapai cita cita morons ni, depa susahkan orang lain.
Ohh, they do not know what is adab too. Adab never exists in their vocabulary. Apa adab tu? 
And tomorrow is a saturday and hope that it will be a serene and quiet day for me. Hopefully there will be no peha putih to be raided or any men being chopped into 6 parts.
Let me have my moment at home, quietly with wifey. 
And to all girlfriends and scandals, please do not call and/or sms me throughout the weekend.  That goes to you too, Lisa Surihani.
tetiba aku rasa aku nak pakai baju merah jek sekarang. untung dinding tu. Berabuk pun chacha nak pegang. Eh sejak bila ada nama manja pulak ni? takleh takleh, nanti kena saman, dia lawyer!! 

9 Replies to “THANK GOD ITS FRIDAY.”

  1. halfway membaca post ini rasa mengantuk…tapi bila scroll sampai bawah..wah terbeliak mata ku..

    thank you lisa surihani..kalau tak, sudah tentu aku terlalu mengantuk untuk tinggalkan komen kat sini..hehehehe 😛

  2. Amboiii… terasa plak aku.

    Padahal aku baru jer belajar eja moron tu awal tahun ni..

    Hmmm sapa ek moron tuh? Ada gaya macam DANI yang tak beradab pi terjah rumah bini orang @ kekasih lama dia?

    hehehehe… aku pun tingin nak pakai merah gak lah…

  3. ish..ramai bebenor jejantan blogger ni dok minat kat lisa surihani ni ye?

    tapi tulah..dia mmg lawa…
    berlakon pun pandai…

    harap2 dia kekallah ngan imej baiknya tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *