CONTRARY TO POPULAR BELIEF.

CONTRARY TO POPULAR BELIEF.

Sebenarnya, aku hanya berpura pura ketika gathering di Hutan Komanwel ala ala gimik Gerak Khas The Movie. Ya, aku teringin nak jadik A Galak tapi aku tak suka misai dan mungkin aku rasa aku terlalu comel dan ayu untuk disamakan seperti Abang Galak.. Ayu? Hahahah

Now, laugh as much as you want.

Dan akhirnya, ia menjadi tali pinggang. Ok tak. Ni ada ni haa kat rumah, tengah melingkar. Robert nama dia. lols

18 Replies to “CONTRARY TO POPULAR BELIEF.”

  1. tp sgt real sbb dia betul2 pegang ini benda..wpun muke dia merah2..menyahut cabaran visitors kat studio 3 n personaliti2 kat ctu..huhuhu..caya la!!

  2. …menyambung text Dak ZARA: Antara lain, “opocot! Mak kau!”

    harharhar!

    gelakku berterusan sepanjang hiway… sambil geleng-geleng angguk-angguk..!

    Tak sangka, memang tak sangka!

  3. setan yek korang. hahahahaha.. tak bagi peluang langsung aku menglorifykan keberanian dan menunjukkan kejantanan aku. hahaha

    it was actually a scene on how to catch a snake sebab tu ada kain dan sarung tangan. aku dah berkali kali merayu pada anggota Jabatan Pertahanan Awam Malaysia untuk taknak pakai kain dan glove, tapi mereka tidak mengendahkannya, seperti rayuan pada JKR untuk menurap jalan berlubang kat Malaysia ni. Sedih tak?

    Dan aku masih lagi bersedih. Gambar Robert melilit di leher terpaksa ditarik balik dari dipaparkan kerana ia mampu menyentuh perasaan. Yelah, aku taknaklah korang semua shedih. Aku takleh tengok korang shedih, nanti aku pun shedih. Dah jangan nangis, pergi ikat rambut.

  4. Harharhar! Golak guling guling sambil gulung-gulung baca ayat merayu ko Nokkkk…

    tak leh tahan baca ayat Kak KUJIE… langkau tangga sekali 2 langkah!.. harharhar!

    jom kita sambung gelakkkkk…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *