SHOES AND HANDBAGS SALE !!!

SHOES AND HANDBAGS SALE !!!

Yes, it is shoes and handbags sale, you will never believed !!

Why? Sebab memang tak perlu percaya pun.

Well, this is about my little sis – Annom’s participation during Jom Heboh in Johor Bahru, 24th and 25th April at Danga Bay. Her participation melalui company dia sendiri – head2toe boutique. As you can see, I placed her facebook badge here on my blog dan setakat ni aku masih belum dapat upah lagi. Ya tak ya kan.

And nope, she will NOT be taking up any booth di Jom Heboh, better yet, she will be at Nona’s Booth at Studio 3 for the two-day carnival. Nanti pi cari ya.

There will be some make up and tudung demonstration. Segala jenis tudung dia bawak and if you ask me, aku memang tak tahu apa ke namanya. Haha. Yang aku tahu cuma tudung awning untuk melindungi hujan. lols.

Tapi aku ada tengok stok dia upon her arrival from KL yesterday, berbungkus dia bawak dan aku pelik jugak, sejak bila adik aku ni pandai berniaga tudung pelik pelik ni.

Annom kata, ramai yang suka tudung, anak tudung yang dia bawak tu, memang hot items. Ok, perempuan memang selalu ada citarasa pelik. Sama dengan bini aku bila dia pilih aku jadik boyfren dia dulu.Sampai hari ini aku cuba mancungkan hidung aku tapi tetap penyek gak. Takperlah, dia pun dah kahwin dengan aku. lols.

Annom memang tak pernah putus asa dengan entrepreneurship dia. Sama dengan laki dia. Hopefully, aku akan dapat ganjaran sebab mengampu dia kat sini. Tapi kalau korang tak pergi, kuranglah ganjaran untuk aku kan. Haha, tak ikhlas sungguh kan.

They are blessed with a child – Khalish dan sejak menjak ni, dah mula nak takeover position aku kat rumah aku sebab selalu sangat dengan Mak gegula. 

Anyway, she will be at Nona’s booth di Danga Bay throughout the carnival dan katanya, dia akan bagi  out of this world discount for pengunjung booth Nona! Errr, bila dia dah bagi diskaun, tak dapatlah dia belanja aku nanti. Cisss.

Apapun, bila dia sibuk di karnival Jom Heboh, inilah peluang aku untuk kidnap anak dia hehe.Gonna spoil him with Baskin Robbin, wait, Khalish tak suka ice cream tapi suka keropok lekor (????). Sungguh tak international anak sedara aku ni. hahaha

And in the centre is Khalish, the only child to my sister (buat masa ni.. ehem.. umi nak adikkkkk). On the right is Hafiz, another favourite nephew of mine. Of course yang paling kiri pun sama umur dengan kedua duanya. Err pandai posing Khalish ni.. comel tak? Tiga tiga comel kan. Alah cakaplah comel, cakaplah..
Apapun, jangan lupa pergi booth Nona di Jom Heboh di Johor Bahru sebab ini kata Annom:
“Semua produk yang aku bawak ni aku nak bagi murah murah sebab after all, inilah peluang customer nak try style baru for tudung!” Tak untung takper, janji dapat long term dengan customer. Bagusnya adik aku ni, strategi bukan main lagi. Eh, kalau agaknya ada duit lebih bagi kat aku tau. Haha.
p/s: ohh setakat ni Annom takde cakap kalau ada sesiapa sebut nama aku dapat further discount tapi kalau comel dan hot, tolonglah tolonglah dan tolonglah JANGAN lupa sebut nama aku ok. Ehem. Tersedak sikit. Ada orang sebut ni.

17 Replies to “SHOES AND HANDBAGS SALE !!!”

  1. Ko nak handbag ye nokk…nanti aku pujuk adik ko supaya bagi ko handbag yang matching kasut tumit tinggi ko tu…err..bulu kaki dah cukur?

    Wishing her all the best…and her bro too…

  2. Pompuan bacer nih mesti menjerit kyahhhhhh..!!!Kalao lelaki akan kater mampus ler..gaji baru dapat nih..

    Budak-budak tu memang comel. Tapi disebabkan yang bercermin mata ada sebelah telah secara sengaja mencacatkan suasana kecomelan.

    Ko jangan ngada-ngada hazrey, bapak budak takder comel cuma ader muka pecah dengan ensem jek.naseb bek ko ensem..kyahhhhh..

  3. aduhai…sgt2 terharu to my lovely brother (tetibe jd my lovely bro)..hihi..but its true,he's always give a positive motivation to me.especially minat kiteorng mmg sama..meniaga,mencube dan mencube..huhu..thanks a lot n he's gud in PR ok.kena blanje ni..adus.sorila pasni Khalish dh take over all ur fav Stuff especially ur PS2 n ur mak gegula..jom join Jom Heboh,ade special free gift from our handmade craft.tudung pun limited edition..jom2..ade free makeover gak!!tqvm bro Hazrey!!

  4. Jawoooohhh benor Danga Bay tuh.. Kalu aku pi, nak tumpang tidor umah ko bleh Nok?

    tak nak lahhh… Nanti aku tak leh tidur sbb ada orang ajak borak sampai pagi…:D

    aku tunggu adik ko buka booth di KL jer lahhh..

  5. Bro

    semalam dan hari hari aku nampak abang si Ajai, encik Aziz Maas, sebab dia memang jiran aku . Kadang kadang terjumpa gak dengan Ajai menghantar anaknya tumpang di rumah Encik Aziz.

    ha ha ha

    P/s: Bro, aku dah pusing satu building Amcorp tu, tak jumpa pun. Mamat tu temberang kot, cakap dia jumpa no HP tu kat amcorp. Hampeh betul. Ha ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *