PLEASE ADD AS FRIEND: PEMBEKAL SUSU DI PESBUK.

PLEASE ADD AS FRIEND: PEMBEKAL SUSU DI PESBUK.

Hahahaha. Sundal sungguh siapa yang dah add ni. Tengok jantina nya. Lols. Kalau tak segan, click kat gambar tu untuk lihat secara besar. Sangka baik ok ayat aku tu. Pegi klik dulu, pastu baru baca.

Dah klik besar dah? Besar tak? I mean, cukup besar tak gambarnya? Kalau tak sila beritau di ruang komen.

Aku rasalah, ni ada mesti mamat yang bengang kena dumped pastu depa simpan pulak gambar girlfriend dia. Tup tup dia letak ID camtu. Sial ahh kalau kena camni.

Mesti menyumpah nyumpah kan. Hahahah…

Dan aku rasa, gambar ini sesuai jika membuat perniagaan susu. Yelah, kat pesbuk kan ada memacam barang boleh jual.

Ohh, kalau kawan korang yang terdiri dari lima orang tu, sila maklumkan kepada mereka dengan segera – selain membisikkan, kau ada buat bisnes MLM susu ker? Tak masuk takper, dengar dulu… hahahahaah

Jap jap, biasanya kalau beli borong susu, pakai kampit atau uncang? Taklah, aku tanya jek. Malu bertanya sesat jalan ok.

11 Replies to “PLEASE ADD AS FRIEND: PEMBEKAL SUSU DI PESBUK.”

  1. punya pulun nak add yang ber-anu itu besar…last2 dah jadi friend asyik promote link "Log In FB dapat RM100…saya dah dapat, anda takkan nak tengok saja orang lain kaya…"…hanjeng kan…

  2. alid..lagu tu selalu dinyanyikan oleh peminat combi masa combi ditadika dulu.serius!

    tapi bukan susu amoi yg cun tu tp susu cap junjung ha ha ha 😀

    *** eh…ada yg 'stim' kang nmpk susu amoi tu tehehee :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *