CUBAAN MEMONDANKAN AKU.

CUBAAN MEMONDANKAN AKU.

Hahaha.

Sungguh celaka tak?

Aku tak sempat mengorek rahsia di sebalik penemuan nombor telefon aku tu, tapi aku dah tahu kat mana ditulis. Gampang sungguh.

Before the shocking discovery and very the pondan mondan and celakalah pondan, I called the number and he was surprised to hear a husky, not ladylike voice.

Aku gelak dan he was laughing too. Chemistry kot. Haha. Tapi tolong percaya, lelaki itu tidak langsung berbunyi ketawa ala-ala manja. Haha, gampang.

Semangat betul mamat ni, pepagi dah sms aku.

And yes, benda ni dah lama. Dan gampang cecah bumbung ni.

21 Replies to “CUBAAN MEMONDANKAN AKU.”

  1. ingat zaman time skola dulu jerr, budak2 tulis no fone kat blakang tempat duduk bas…

    pernah kene gakss, sebab rejek abang senior skola high school…kesian dia..kene rejek nak balas dendam tulis no phone orang kat blakang seat bas…chaitss

  2. Hahaha….aku pun penah kene cmni, memula aku ingt org salah nombor.Ada satu mamat ni call aku, die tanye sape ni,aku tanye die blk nk ckp dgn sape. pastu die ckp die jumpe nombor fon aku ni kt dlm tandas, aku tanye kt mane, die ckp kt morib. Pening sial kepala aku pikir, bile mase pulak aku pegi morib, tak penah jejak lagi kt sane. pastu, esoknye ade pulak mamat ni sms aku, ckp nk bekenalan. time tu aku mmg dh hangin. aku maki kaw2 mamat tu, aku tanye mane ko dpt nombor ni. mamat tu ckp kt tandas kt pantai morib. esoknye terus aku pegi sane aku cari. aku puas aku belek setiap dinding tandas lelaki,tak jumpe pun,dh la tandas mcm gampang kotor. bile aku tanye mamat yg aku maki tu, die ckp kt dlm tandas pompuan.aku masuk jugak tandas pompuan buat muke tak bersalah, takde jugak, cume ade satu nombor ni mirip nombor aku, tapi bukan nombor aku,cuma nombor die je bertukar tmpt. bongok jugak la mamat2 yg gile seks tu, dail nombor pun salah. buduh betul

  3. bro..Hand Job dgn BJ sekali berapa RM ye? kira ada masa ke atau pakai per shot? your place ke atau our own? hahahahahaha. Ni misti mamat2 yg nak fantasi kena BJ dgn Ajai ni.hhahahahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *