PAKEJ PALING MENARIK MAK ANDAM KHAS UNTUK ANDA. JANGAN LEPASKAN PELUANG.

PAKEJ PALING MENARIK MAK ANDAM KHAS UNTUK ANDA. JANGAN LEPASKAN PELUANG.

Ya, pakej. Amat menarik.

Lebih menarik dari semua pakej yang ada.

Baca ini.

BATU PAHAT: Dari luar dia nampak lembut dan bersopan-santun. Namun, perwatakan itu langsung tidak menggambarkan kezaliman seorang pondan berusia 29 tahun terhadap seorang gadis lembam yang dikurung dan ‘diperdagangkan’ kepada lelaki hidung belang selama sebulan.
Malah, mak nyah terbabit sering mengancam dan memukul remaja berusia 19 tahun itu jika enggan melayan nafsu pelanggan yang bertandang ke rumahnya di Taman Soga di sini dengan bayaran RM100.
Hasil perbuatan tidak berperikemanusiaan terhadap remaja itu, mak nyah berkenaan yang juga seorang mak andam menggelarkan dirinya Kak Dhalia meraih pendapatan lebih RM2,000 sebulan.

Bagaimanapun, kegiatan jahat pondan itu dapat dihidu keluarga gadis berkenaan yang mencarinya di sekitar bandar ini sejak sebulan lalu.

Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Ibrahim Mohd Aris, berkata pengalaman hitam mangsa bermula apabila mak andam terbabit bertemu remaja berkenaan di Dataran Penggaram di sini, pada malam 3 Mac lalu.

More of the story here.

I just love the ending part of the story. Go and read please.

Celaka tak pondan ni? Yet, bila kita cemuh, mereka ni akan cakap kita setan, kita jahat. Kita iblis.

I know, you will say kenapa nak profiling? Orang lain buat benda yang sama. Betul. Tapi kita terima hakikat. Pondan tak boleh terima hakikat sama seperti mereka tak boleh terima hakikat mengenai status LELAKI mereka. Dan tidak, mereka TIDAK memiliki dua kemaluan. Percayalah, mereka hanya ada satu biarpun mereka sungguh sungguh mengeluarkan suara halus seperti kucing cuba menguatkan dakwaan kasar mereka. Dan mereka juga bersungguh sungguh melipat hakikat mereka ke belakang.

Pondan are not perfect. Malah, apabila mereka menggunakan KONONNYA kelembutan mereka, kadangkala mampu memperdayakan ramai orang. Tengok cerita itu, aku percaya dia menggunakan taktik memujuk terhadap gadis itu sehingga menjadi mangsa. Dia pulak senang lenang dapat duit. Setan tak pondan?

Tapi, pondan sekor ni memang cukup pakej. Good that the police acted fast.

Hopefully not all pondan will be as such tapi kalau such offences being repeated, idakkah nanti pondan pondan semua akan dilabel macam tu, dan pastu marah kat masyarakat. Buatlah peel elok sikit, kalau betul nak jadik perempuan sangat melawan hakiki, buatlah 100 peratus. Kalau ia boleh dilipat dengan penuh usaha hingga menjadi tangga kejayaan, takkan perangai takleh dilipat?

To me personally, pondan tetap pondan. And you know aku memang tak suka pondan.

19 Replies to “PAKEJ PALING MENARIK MAK ANDAM KHAS UNTUK ANDA. JANGAN LEPASKAN PELUANG.”

  1. aku mmg sangat mual tgk pondan o ape2 yg sekutu dgnnya..
    klu boley, nak je aku pijak2 sume pondan kat muke bumi ni..
    tapi aku masih waras..
    aku cume mampu berdoa agar kite semua dilindungi dari bencana pondan yang setan ni..

  2. BRO…

    sejak dulu golongan ini sering mendapat pandangan yang kurang baik, tidak pernah manis di mata kita… Ada saja perlakuan mereka yang kita tidak berkenan.

    Semuanya bermula dari fitrah yang mereka cuba ubah itu lah. Ya, harus setuju mereka ada alasan mereka sendiri.

    Masa I kecik2 dulu, I selalu gak tengok kaum pondan ni menari2 di pentas (we call “Ghazal Parti”) semasa majlis kenduri kahwin..

    Bila malam kena sorak (as aset hiburan semata), bila siang dicemuh dan dijeling penuh prasangka..

    Malah ada yg tidak mengaku anak..

    But, ada juga segelintir yg akhirnya berubah dan hidup normal.. Patut dihormati dan diterima.

    tapi yang segelintir lain? seperti kes ini?

    Aku tidak sekali-kali merasa bersalah untuk nak kutuk PONDAN, Nokkkk….!

  3. Malangnya ramai pula lelaki yang suka dengan kepalsuan tu. Dah banyak kali nampak dengan mata sendiri adegan tawar menawar harga yang dilakukan lelaki so called sejati ni dengan pondan. Endingnya naik ke bilik hotel atas kedai yang depa dok tayang segala yang palsu tadi.

    Ingatkan kasut Crocs yang fake je laku… rupanya perempuan fake pun laku.

  4. “Polis menyerbu rumah suspek dan hasil pemeriksaan menjumpai beberapa kondom sudah diguna di beberapa tempat, selain wang tunai RM2,247 dalam laci milik pondan terbabit yang dipercayai hasil melacurkan OKU berkenaan. “Selain berdepan tindakan mengikut Seksyen 324 Kanun Copy and Paste:

    Keseksaan kerana kesalahan mencederakan seseorang menggunakan senjata, pondan itu juga berdepan dakwaan terbabit dalam aktiviti persundalan mengikut Seksyen 372A kanun sama.

    “Malah, dia juga berdepan dakwaan mengikut Seksyen 377b Kanun Keseksaan (seks luar tabii), Seksyen 347 Kanun Keseksaan kerana melakukan pengurungan salah dan Seksyen 292A Kanun Keseksaan kerana memiliki 20 klip video lucah.

    ****

    Harharharhar!
    Muka tak malu tak hengat… Pakai KONDOM? harharhar!

  5. Itu KONDOM mau protection ma… Protection najis mutawassitah.

    And did any of you got to catch Mentor a couple of days back? The one who came to see Ziana Zain… All my husband could say was, "Mesti Mak dia kecewa seeing her son like this… On national TV…" Yeah.

    [Dah dah. Aku tak boleh cakap banyak. I've got 2 boys!]

  6. Bro

    The story of the Bad 'Pondan' (Transvestite)

    Sunguh jahat bapok 'itewwwww' (Read: the stupid and the bad Pondan always spells this way to show their level of 'Pondaness'.)

    Educated Pondan konon…cehhhh Pathetic Lunatic Annoying bla bla bla bla

  7. aku ingat lg dulu, time lepak kat kopi bean blakang opis lpas keje. nmpk sorang awek hot yg sexy~ bdk opis aku ckp tu lelaki tu bkn pompuan. aku kata, ishhhhh… cannot be-hot gile nih. dia kata, yea-tgk tgn dia panjang (lelaki tgn panjang dr pompuan kata dia la). curiosity aku pun meningkat secara automatik-nk buktikan yg tu mmg pompuan (yele, dia pun mai dgn pakwe yg hot jugak!). skali tgh main2 dgn ice blended dia, kuar sore dia "yes honey,.." dan aku trus diam-bdk opis aku ckp-see…

    **yeah, hot camna pun-sore yg Allah SWT dok bg tu tetap kasar gk walau cuba dilembutkn camna pun.. dan skang ada yg jd mama chics-DUSHH!

  8. Come to MarryBrown @ Tmn Suria. Most of d time, they take our order & prepare them. Macam tak nak makan aje food they serve. Nak muntahkan rasanya. What to do? Nak jaga hati kawan yg with us.
    Fatwa from Jakim needed. Jadi darah dagingkan?

  9. copy

    “Kejadian itu mendorong polis untuk mengambil tindakan tegas terhadap pondan di bandar ini selepas mendapati ada antara mereka bertindak melampaui batas,” katanya

    so, sebelum ni pondan2 kat sane tak kena kacau la yerh?
    wtf dood?

  10. Aduhai..tgk tajuk mcm best..ingat ko promote kan pakej utk mak andam ..keccciiiikkk hati i..hahha..bro,kite mmg dh lame tau psl pondan ni kn..yg paling terdekat dgn kite ni hah..sape lagi klu x si dia tu hah..x abes2 dgn klentong dia..huhu

  11. Salam..
    Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

    Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

    Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

    layari
    http://www.facebook.com/QistCollections
    untuk updated kain2 terbaru dari kami..

    hubungi :
    Irzan:012-2724949
    Naza:012-9752114

    email:zanth_nz@yahoo.com
    :nzath_babe@yahoo.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *