Month: March 2010

SEQUENCE: 17 TAHUN BEKERJA SEBAGAI GRO DAN TURUT MENGANDUNG LIMA BULAN.

SEQUENCE: 17 TAHUN BEKERJA SEBAGAI GRO DAN TURUT MENGANDUNG LIMA BULAN.

Ini adalah sambungan dari entry sebelum ini di link ini. Sebelum itu, aku kini menggunakan system moderation disebabkan spamming oleh dua orang sewel yang merasakan apa yang dilakukan sebagai satu kepuasan, biarpun hakikatnya mereka boleh opt to masturbation untuk kepuasan diri. Dan aku pula tidaklah mengadap blog atau facebook 24 jam sebab itu bukan kerja…

Read More Read More

15 TAHUN DAN MAHU BERKAHWIN.

15 TAHUN DAN MAHU BERKAHWIN.

Halimaton yang dilaporkan hilang berada di rumah keluarga teman lelaki LANGKAWI: Halimaton Abd Rashid, 15, pelajar pintar yang dilaporkan hilang dari rumah kakaknya di Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani, sejak lapan hari lalu kini berada di rumah keluarga teman lelakinya di Kampung Kisap, di sini. Aku teruja untuk berkongsi paparan dari Berita Harian mengenai kisah…

Read More Read More

:: BERUSIA 17 TAHUN, MENGANDUNG 5 BULAN DAN HAMPIR DIROGOL BAPA SENDIRI.

:: BERUSIA 17 TAHUN, MENGANDUNG 5 BULAN DAN HAMPIR DIROGOL BAPA SENDIRI.

Satu operasi dijalankan pasukan polis dari cawangan D7 IPK Johor bermula jam 11.30 malam tadi. Aku masih tak tidur lagi sejak jam 11.30 malam tadi hingga sekarang sebab baru habis operasi kira-kira jam 10.30 pagi tadi dan untuk menyiapkan story ini. Ia turut membongkar kisah seorang remaja berusia 17 tahun bekerja sebagai GRO dan turut…

Read More Read More

BLOG AND HANDLING SEWEL.

BLOG AND HANDLING SEWEL.

My first ever computer was in 80’s yang masih gunakan DOS sebagai sistemnya, dan untuk start up perlu menggunakan floppy disk 5.25 inches yang hari ini, pastinya bebudak black metal kalau tahu akan kewujudan floppy disk tu pasti mahu menjadikan ia sebagai loket rantai mereka. Ia menggunakan tema warna yang sama dengan kumpulan Black Metal.…

Read More Read More

ADAKAH PETUGAS JABATAN KERAJAAN KASAR DAN DIHARAMKAN UNTUK SENYUM?

ADAKAH PETUGAS JABATAN KERAJAAN KASAR DAN DIHARAMKAN UNTUK SENYUM?

Ramai yang sering merungut mengenai tahap khidmat pelanggan yang diberikan kakitangan kerajaan. Kita tak perlu membandingkan mutu khidmat pelanggan jabatan kerajaan dengan mana-mana negara termasuk negara maju kerana hakikatnya dan realitinya, apabila kita dibayar gaji, ia adalah amanah kepada kita. Namun, aku percaya tak semua yang bersikap demikian. Ada yang bertugas dengan baik dan perlu…

Read More Read More

GRO WARGA FILIPINA DICEKUP JABATAN IMIGRESEN.

GRO WARGA FILIPINA DICEKUP JABATAN IMIGRESEN.

Dua belas GRO warga Filipina berusia antara 22 dan 29 tahun, dicekup Jabatan Imigresen Johor malam semalam. Operasi bermula jam 9.30 malam disertai 10 pegawai penguatkuasa jabatan itu. Pemilik premis ini bagai mencabar undang-undang kerana dianggap berani menggajikan wanita terbabit biarpun mengetahui ia satu kesalahan mengikut Peraturan Imigresen. Semua yang ditahan didapati melanggar syarat pas…

Read More Read More

SEWEL, KEKURANGAN SEKS, MENTAL SERTA KEKURANGAN SUSU BADAN.

SEWEL, KEKURANGAN SEKS, MENTAL SERTA KEKURANGAN SUSU BADAN.

Seriously, masa demam ni, cerebrum aku agak kurang berfungsi dengan normal. Maka, apabila cerebrum aku tidak berfungsi dengan normal, aku mulalah meracau, mengigau, mimpi bukan bukan. Ini disebabkan temperature yang meningkat sejak beberapa hari ni. Alhamdulillah, mak gegula menjaga aku bagai menatang minyak yang penuh dan masa inilah mengada-ngada aku yang dah lama aku simpan…

Read More Read More

WHERE IS SUDIN AJAIB?

WHERE IS SUDIN AJAIB?

 .                                                                                         memperdayakan ramai katanya.                                                 tidak pernah tersedar . Betul tak fakta yang aku tulis? Terima kasih kerana sudi membaca.

LOSER. ARE YOU A LOSER?

LOSER. ARE YOU A LOSER?

There are just too many ways, to define a loser. Sometimes I could be one too. Tak perlu gemuk, tak perlu handsome, tak perlu hodoh pun boleh jadik one big loser. Right? Yes. But, when you are ugly, fat, muka banyak terkopak, bulu hidung menjalar jalar bak kangkung melata atas tanah, definitely selepas dipanggil loser,…

Read More Read More