HARAM SUNGGUH.

HARAM SUNGGUH.

Comel awek kat pembungkus mee ni. Mee segera ni. Boleh dimakan separuh jek sebab separuh jek halal.

Terima kasih Desert Rose. Kalau ada lebih, nanti courier yek.

Yang bawah ni pun separuh halal.

Tapi like I mentioned dulu, aku masih terpikir kenapa semua orang berebut ambik gambor Inul posing camtu. Sungguh tragis kan.

Masa aku kat Batam takder pulak iras iras Inul, kalau idak boleh aku mintak posing camtu. Hahaha.

Again, kenapa mamat cameraman berbaju putih ketap gigi? Huhuhu. Confirm mesti dia zoom in. Extreme close up!

Tapi kan, baru aku terpikir, yang depa ambik gambar bebanyak tu semua, aku cuma jumpa yang ni jek. Abis mana gambar angle nuju punggung tu? Depa buat tampal lubang dinding rumah ker? Kak Nam sungguh.

15 Replies to “HARAM SUNGGUH.”

  1. Ko jumpa gambar ni je la…sebab ko kan suci dalam menggunakan keywords search…

    Cuba ko jangan moderate filter tu…then tambah sepatah dua kata dalam keyword search…mungkin dapat…

    Kalau dapat bagitau ok…

  2. Apa yang best Inul tonggeng macam tuh.Aku nak tengok hazrey tonggeng macam tuh..best best best

    Hazrey kalau engkau buat macam tuh aku berikrar akan melenyek engkau dengan MBT.

    Tak dapat bayangkan hazrey tonggeng macam tu,ikat tangan kat tiang lepas tu dia bunyi auwwww…auwwww.. nyahhhhh.

    gyahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *