BUKAK SIKIT..

BUKAK SIKIT..

Best kan entry sebelum ni pasal tak kuat isap kan. Dan ada yang suka, terkekeh kekeh ketawa sendirian sambil imaginasi melayang layang. Jangan dilayang jauh sangat. Dosa.

Anyway, I wanna thank new followers to this blog, disebalik hakikat, yang menulis tak dapat duit, yang membaca pun tak dapat duit. It is not about money kan. It is about reading pleasure. Pleasure ker masalahnya? Haha.

Manakala yang terus menerus membaca, teruskan bacaan, walaupun kadangkala ia membawa imaginasi anda ke arah simpang bertingkat, tanpa lampu isyarat.

To all of you, thank you and kalau suka, angkat tangan ya.

Kalau tak suka, pi angkat kaki. haha.

p/s: Ada pembaca dari UK kat sini, tapi aku rasa tak pernah tinggalkan komen. Kalau ada, aku rasa macam nak contact diaorang ni, nak bertanya banyak benda. Email superhazrey at gmail dot com.

16 Replies to “BUKAK SIKIT..”

  1. azman: boleh, aku bagi free email kat yahoo atau gmail. Silalah.

    afiq: saya suka keroncong.

    Leen: Thank you. Bila nak datang meminang? lols.

    zz: sharing is caring. haha.

    azieazah: adeh, tak leh langsung tengok orang senang sikit.

    putubambu: tak mungkin. tak mungkin. saya dah tahu, tak mungkin.

    zamie: dan di semua jari yang ada. lama tak urut kaki.

    zara: kenapa? ada makan makan free ker cikgu Muar nak belanja?

  2. bro, visitor dari oslo yang hari2 dok masok sini tanak suh email ke? lalalalaaaaa ni kalo kak azieazah tgok aku pnye bahasa kompom kena dussyummmmm2 nnt… hak3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *