TAK KUAT ISAP DAH.

TAK KUAT ISAP DAH.

Of late, entries that I posted here berbunyi sungguh dramatik dan Jehan Miskin, ok aku tak suka Jehan Miskin. Mungkin dia mengingatkan aku pada tv series ‘V’ dulu. Korang kecik lagik, mana tau. Dah jangan nangis, pergi ikat rambut.

Ramai yang dambakan ke-funny-an walaupun aku tak mampu berbuat demikian. Today, aku akan bersama wartawan baru untuk ditrain. Finally. Yes, it is a female. And nope, she is not my sugar baby altho, I wished she is. Ok tak, aku tipu. Tak pernah ada harapan macam tu. Sikit pun tak boleh ker? Salah ke?

Apapun, aku post kan satu gambar best untuk korang tengok, sekadar renungan sahaja, dan tak perlu berbuat apa apa kerana ia mengenai satu realiti bahawasanya, ia dah tak cukup kuat isap. Kesian kan.

Got this from my former schoolmate – Nash di pesbuk.

Fikirkan.

15 Replies to “TAK KUAT ISAP DAH.”

  1. Kalau tak silap Zee first Scary Movie ada tunjuk adik heroin yang OKU dari segi pemikiran dia suka sangat guna vacuum untuk 'menghisap'..
    Power lebih agaknya, bleh min and max kan power 'menghisap'..
    Ok, ini separa lucah..hoho…

  2. 😀
    Sape ingat lagi Scary Movie 1 mesti faham apa yang Zee cakapkan… 😛
    Patutnya tak kuat lagi menghisap…habuk…. 😀
    Lebih btol kuasa menyedut habuk tidak kaut lagi…

    Kalau dari segi berbahasa biasa la kadang2 kalau orang direct translation kan sesuatu, memang ribut.. 😀

  3. ha ha ha 😀

    mmg gelak guling-guling nih :p

    itu belum lagi kalau ko baca kertas 2 bahasa melayu dorang esp utk form 1 & form 2..aduiii bole terseliuh urat perut.kelakar giler.

    bole dorang buat karangan/penulisan guna bahasa pasar bro!

    anak combi practical kat salah sebuah sekolah disini so mmg terhibur la nak marah pun tak sampai hati weiii 🙂

    *resit tu dari sinikan..penampang sabah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *