Apa ada di Batam?

Apa ada di Batam?

Its Visit Batam 2010 !!!!
Ramai yang tahu Batam. Ramai lelaki tahu perkataan Batam. Ramai jugak isteri yang ngeri hingga naik bulu roma bila dengar perkataan Batam.
Aku pernah ke Batam dua kali, itupun balik hari bersama bekas majikan aku maka terhindarlah aku dari segala malapetaka (read: perkataan digunakan sang isteri.. hahaha).
Aktiviti persundalan di sana amat ketara, dan bermula awal, pada waktu tengahari lagi. Tapi aku tak mau cerita mengenainya sebab Mazidul sudahpun menceritakan mengenainya panjang lebar dan nanti anti klimaks pulak malam Khamis ini nanti. Pasti ramai yang akan tertunggu akan hasil penggambaran kami di sana.
Bermodalkan spy cam CCD, kami berjaya merakamkan pelbagai gelagat manusia di premis pelacuran. Sungguh happening. Sungguh gebu, putih, LCD tv (hahaha, mazidul dan ezreen jek tahu apa itu LCD TV.. hahaha).
Batam, sebetulnya adalah sebuah pulau di wilayah kepulauan Riau Indonesia dan terletak kira-kira 20 kilometer sahaja dari Singapura. Ia memiliki populasi 988,555 penduduk di pulau bersaiz 715 kilometer persegi.
 Lubuk Baja dan Jodoh adalah antara tarikan pelancong (termasuk pelencong) di pulau Batam ni.
Dan di mall bernama Matahari ni, aku sempat melampiaskan nafsu membuakku terhadap sale yang sedang berlangsung di situ.
Dan aku berjaya meng-climax-kan diri aku terhadap kasut, beg dan baju yang sungguh sungguh lawa.
Banyak lagi cerita mengenai Batam.

7 Replies to “Apa ada di Batam?”

  1. Toloongggggg jgn ajak somi aku ke ke sana okay, lupakan hasrat murni itu.

    Aku dapat gambr2 aktiviti d Batam frm a friend , bluwekkk muntah hijau. Haram tak lawa , berkarat belaka.lawa lagi bibik aku. Sesungguhnya memang la setan jeantan2 yg nak sangat pergi sana cari ayam2 tu.

  2. di Malaysia pun, aktiviti persundalan berjalan aktif. tapi sayang mereka terpaksa berjalan secara sembunyi2..

    kalau mcm tu, amcam mana kita nak compete dgn Batam…

    penting wooo untuk pelancongan…

  3. ayam batam is the worst!!!
    ishk…tergamak lalu dorg ni ngan ayam batam yang sungguh tak menyelerakan…
    laporan khas ke bro hazri?

    *jinpeng…aku mls nak logon accaunt..

  4. Taklah semua yg ke batam tu nak cari ayam. macam Encik Hazrey kita ni kerana tugas, lagi pun dia kucing pemalu.

    Dulu2 ke batam syok shopping. tukar RM500…wah jutawan saya pak. sampai tak tau nak selit kat mana dah dua genggam rupiah. sekarang ni dah mahal kerana s'porean (lubuk Encik Hazrey selalu bergebang tu) ramai yang melabur disana.

    ayam batam ni gedebar teksi yang selalu jadi cukong. tak mau pun diaorang ajak2 tengok.

    kalau nak kawin pompuan tempatan cuma rm1500 "syiap shemuanya" kata gedebar teksi….tapi apakan daya….saya pun kucing pemaluuuuu..

    pakmat
    jb

  5. Gud job bro Hazrey! Smpt jugak nengok edisi Batam mlm smlm walaupun aku kuar sambut besday function.

    Ceta psl Batam, aku ingat masa aku study dulu, ada sorang awek Batam coursemate aku yok2 jer condemn JB n orang2 nyer. Dia kate org JB "bodoh2 n takder class".

    Yg buat aku bingit sgt psl dia 'kutuk org2 Melayu' kat JB. Cina n manggis sumer tak plak dia damn kaw2. Lahanat !

    Dahlah aku duduk sama dlm class masa tuh … cara dia ckp mcm lah aku ni caucasian ker per. LOL

    Lama dengor dia bebel, aku sound dia balek pasal aktiviti pelacuran kat Batam.

    Aku siap highlight lg fakta2 yg budak2 pompuan semuda 16 tahun dah jadik pelacur kat batam … customers plak mostly apek2 dr singapore. So, apa ceta? JB ke Batam yg actually fakkap?

    Dasar bajingan ireng ini sumer indon pundek.

    P/S: Gals dr indon yg aku jumpa kat JB rata2 kalu ditanye, "you dari mana?" Dorang jwb, "I dari Sabah/Sarawak". Takmo ngaku babad tanah leluhur sendirik shial ! Ahahaha

    — Oreo JB —

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *