Month: December 2009

TAHUN BARU. TAHUN JEK BARU, ORANG SEMAKIN MENJADI LAMA.

TAHUN BARU. TAHUN JEK BARU, ORANG SEMAKIN MENJADI LAMA.

Malam ini malam terakhir dalam takwim masihi 2009. Berakhirlah sudah 365 hari kita merenangi pelbagai suka duka, pahit manis, perit jerih, penat peluh, peluh busuk, mulut busuk tak pakai listerine dan bau badan busuk walaupun pakai deodorant sekilo sekalipun. Yang pasti, aku akan bagi jotos jepun (haa, korang pernah dengar tak jotos? Tak pernah? Jotos…

Read More Read More

MULTIPLE SIGNS OF PENETRATION THROUGH HIS ANUS.

MULTIPLE SIGNS OF PENETRATION THROUGH HIS ANUS.

Now, let’s not make any conclusion shall we. 🙂 JOHOR BARU: The hairstylist, who was found dead, naked, bound and gagged, died of heart failure brought upon by excessive excitement during an unnatural sex game. Nusajaya OCPD Supt Abdul Aziz Ahmad said the post-mortem showed that Tang Kin Kok, 49, had internal bleeding that could…

Read More Read More

UPDATED: Kantul.

UPDATED: Kantul.

Ya, seperti yang aku sebut dalam entry sebelum ini, aku berclubbing ok! Walaupun aku tak pernah ada pakaian khusus untuk clubbing, tapi aku berjaya berclubbing pada Christmas Eve malam tadi. Dan aku berclubbing bersama dua kawan aku anggota Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) Johor – signifikannya seorang nama Azri dan seorang lagi Nazri. Dua dua…

Read More Read More

SIGNBOARDS.

SIGNBOARDS.

Photographer cum designer, Ezreen Abd Talip berkongsi dua foto ini ketika berada di Kuala Terengganu baru baru ini. Ia diambil dari sebuah kedai makan bernama Warung Sukahati. Cool tak nama dia? Mesej tauke ni mungkin disebabkan pekerja banyak sangat berSMS masa kerja. Dan mesti di kedai ini, komunikasi hanya sekitar: Pelanggan: Apa ada kat sini…

Read More Read More

ITS XMAS AGAIN!

ITS XMAS AGAIN!

It’s Christmas again. And this year, its gonna be a long holiday for us. This year’s Christmas falls on Friday, and the holiday stretches to Sunday. Best kan? Hopefully all of you got your pay. Itu untuk yang bekerja. Kalau yang tak bekerja, selamat menumpang semangkuk duit kekawan yang kerja. Ungkitlah apa jua benda sekecil…

Read More Read More

CALL GIRL.

CALL GIRL.

Tentu ramai tahu apa itu call girl. In cities like Kuala Lumpur, memang wujud fenomena call girl, dan selalu dipaparkan melalui media tempatan, sama ada cetak mahupun elektronik. Definisi call girl ni dianggap negatif kerana terdapat tanggapan –  ia turut melibatkan khidmat seks dengan bayaran tertentu. Mereka turut dianggap pekerja seks kelas atasan yang tidak…

Read More Read More

NAMA SAYA ZHAZALI.

NAMA SAYA ZHAZALI.

I know, you must be thinking. What with Hazrey this time. No, this is not about hospital although aku sangat sangat teruja untuk bercerita pasal pegawai Jabatan Imigresen Malaysia yang sungguh sungguh tak ikhlas bekerja and yet, our Prime Minister says, rakyat berpuashati dengan NKRA. What with that? For the past week, I was busy…

Read More Read More

HARAMKAN GOOGLE PHONE DI MALAYSIA.

HARAMKAN GOOGLE PHONE DI MALAYSIA.

Banyak sangat handphone di market sampaikan kita tak tahu mana satu yang terbaik sesuai dengan gaya hidup kita. Dulu, Motorola botol air adalah satu gaya kemewahan biarpun saiznya agak besar tetapi cukup untuk kita menelan air liur. It carries style and luxury due to its price tag. Kalau tak silap,  the price circles around RM2,000…

Read More Read More

Senyum.

Senyum.

Banyak sebab untuk kita senyum. Antaranya sebab kita nak nampak manis. Antaranya sebab kita nak meng-usha, ok itu khusus untuk lelaki (read: gatal). Tapi tak semua yang senyum tu untuk satu tujuan iaitu untuk menggatal. Senyum tu sedekah. Tapi seringkali senyuman kita ni disalahertikan. Apatah lagi kalau kita bukan Edward Cullen Kalen. Ohh aku baru…

Read More Read More

Hepi Birthday Mak Gegula.

Hepi Birthday Mak Gegula.

Its 11th Dec again, and time to crack my head apa nak bagi hadiah birthday to my dearest mak gegula. Of course aku akan ignore atau buat buat terdelete komen yang cadangkan tiffany sebab aku tak mahu terlibat sama dalam pengaliran wang ke luar. Ia juga disebabkan kegusaran aku dek banyak kes ragut so faktor…

Read More Read More