NEW POST.

NEW POST.

If you are expecting a new post here, well, I am sorry there is none except for this short rambling of mine.

Banyak nak cerita kat sini, tetapi masa agak terhad and nuffnang is NOT paying me adequately for me to spend so much time here.

Unless you start clicking on that ad, I should be updating more frequent. Haha. Fat chance.. haha.

Sebenarnya aku nak sangat bercerita tentang backstabbing. Mesti korang suka sebab cerita tu sungguh best.

Seronok sebenarnya jadik Melayu ni. Kita boleh dapat ‘kawan’ cantas mencantas, kawan yang gembira untuk lihat kita jatuh tergolek golek.

Dan yang paling bestnya, bak kata orang tua, takder angin, takder ribut ada orang cuba nak cantas. Sebabnya? Jeles. Itu belum lagi aku makan dengan Lisa Surahani. Kan kan kan kan.

Inilah masalahnya kalau kita comel lebih sikit dan rambut kita masih hitam walhal orang lain dah beruban. Dan kena pulak ada lesung pipit sikit. Mulalah orang irihati. Hahaha. Menchiii tak?

Nantilah aku cerita. Nanti ehh, sekarang, pergi buat kerja. Dan kepada orang gomen, jangan asyik mengadap pesbuk jek tau. haha.

15 Replies to “NEW POST.”

  1. apakat hang pi jalan2 makan angin dulu..bawak lisa surihani pun tak pa..
    nanti kitorang amik gambaq, tumpang tempek kat blog mazidul..hehehehe

    alahhh..kalau ler takde org jahat, takde lah kita yg baik sket2 nih nampak sungguh inesen..kannnn?

  2. Al Quds Travel Welcome You :-

    "AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
    Date : 10,11,12 December 2009
    Time : 10.30 am – 10.00 pm
    Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
    Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
    Official Radio : THR Gegar FM
    Tel No : 609-747 9999

    Diskaun hebat untuk semua
    pakej pelancongan!!!

  3. EZZATI: Sibuk ahh cari duit beli beras. heheh

    AZIE:
    Gedik ehh.

    HELLIOZ:
    Duck hazrey, duck!

    Z:
    Kalau subur.

    PUTUBAMBU:
    TOlong bank in deposit yek.. hahaha

    ROSNANIE:
    Sama naik ehh..

    AZHAR:
    Mungkin mereka suka bahagian belakang kita. lols. lols

    DIANA:
    Hahahah.. serupa yek kita?

    NINOZ:
    Ohh lisaaaaaaa.. aku tahu dia menaruh hati pada aku, tapi dia cuba menafikan realiti. Takperlah, biarlah waktu penentu segalanya. Haha.

    OBE:
    Beli gula pasir pun tak lepas lagi ni.

    ECHAH:
    pastu buat extension? cool !

    AL QUDS TRAVEL:
    Apa kata awak bagi saya dua tiket penerbangan ke Gold Coast, mesti saya promote kan. Ramai manusia tau kat sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *