DEFINITELY NOT A GAY-THERING IN JOHOR BAHRU. WUHUUU

DEFINITELY NOT A GAY-THERING IN JOHOR BAHRU. WUHUUU

We are all here. Lepak-ing and bitching about hospital sultanah aminah, about everything. Here we have Udean, Mazidul, Mohd Shahrihan, Ajib (360 producer), Adlin (the lady in sleeveless), Razali (the owner of Singgah Selalu) and Lynn (seated next to Razali).Not in picture is Ezreen Abd Talip sebab depa dipaksa ambik gambar tanpa rela (read: sambil muka muncung).Ok, stop here, nak makan meehun kari ketam – tokeh Singgah Selalu belanja! Aminnnnn dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, dibanyakkan jodoh!!!p/s: ehem, rugi korang tak datang sebab ini bukan gay-thering. More pixs will be posted on Mazidul’s blog (bengang ahh, sebab dia bawak kamera and laptop.. sungguh ngelat).

16 Replies to “DEFINITELY NOT A GAY-THERING IN JOHOR BAHRU. WUHUUU”

  1. kalu kau buat gay-thering pun, tentu ramai yg dtg bro…!!!percayalah ramalan aku ni.

    yg kl ni yg tak buat2 lagi ni. kat kl ada guy-dis gathering. kau jemputan dan tetamu vvip..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *