BLOGGERS GATHERING DI JOHOR BAHRU

BLOGGERS GATHERING DI JOHOR BAHRU

Salam.

Bro Mazidul memaksa meminta aku mengadakan bloggers gathering (read: makan minum bayar sendiri ya sebab kami belum lagi menjadi jutawan internet.. lols) esok.

Sabtu kami akan naik kapal Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) untuk bersiar siar buat kerja di perairan Laut Cina Selatan. Jadik, hari yang sempat ialah Jumaat sahaja. ambik berkat hari Jumaat.

Maka, adalah termaktub dalam diari kami untuk lepak lepak bersama bloggers dan pembaca kami Jumaat ini, 20 November di JOHOR BAHRU.

Tempatnya ialah di hotel lima bintang restoran singgah selalu walaupun bro mazidul mintak jangan buat di situ.

Itulah saje tempat yang aku pikir sesuai.

Takkan nak buat kat mcdonalds beb? KFC? Pizza Hut? Danga Bay? Pun ok gak kan.

Ok, we are giving choices to you. Dan ia akan bergantung kepada popular demand.

Date: Friday, 20th Nov 2009
1. Singgah Selalu (depan danga bay)
2. Danga Bay (nanti boleh kena tangkap dengan Jaij)
3. Kota Kinabalu, Sabah.

Masa: 8 malam – 10 malam.
Pakaian: Mandi Senonoh dah siuman. Ohh ya, dilarang sama sekali memakai pakaian maskot mana mana syarikat atau jenama kerana itu akan dianggap sebagai pengiklanan.

Kalau ada yang nak pergi, sila nulis ke superhazrey at gmail dot com. Ya, itu email aku, dan bukan untuk korang pergi tulis kat toilet Jusco ok. Kalau tak ada sesaper pun yang nak pergi, maka kami akan buat gathering bertiga sahaja. Aku, Mazidul dan Ajib (producer 360).

Aku rasa kat sini ramai readers aka bloggers dari Johor dan Singa-purapura. Bagi yang dari Singa-purapura, anda boleh email untuk dapatkan lokasi.

Bagi dari negeri lain, anda boleh datang jugak, dialu-alukan (read: tolong bayar kos sendiri ok, sebab the last time aku check, Ketua Menteri Sarawak bukan pakcik aku).

Alamak, nanti orang hospital datang tak? lols lols lols.

p/s: Chop, tak perlu bawak berkat atau mangkuk tingkat. Tapi kalau ada yang nak bagi tshirt, saiz aku M. Ya, aku masih comel. lols lols lols. Menchiiiiiiiiinyaaaaaa cakap camtu. Haha.

31 Replies to “BLOGGERS GATHERING DI JOHOR BAHRU”

  1. Alaaaaaaaaaaaaaaaa….. I will be in KK on the 27th Nov.. ish ish ish…

    I have a sister in JB, dah lama tak turun sana.. tapiiiiiiiiiiiiiiii.. tomorrow is too short a notice.. take a raincheck la.. otherwise, it would be nice to meet you in person.. 😉

  2. menchiii….naper mesti tulis 'singapura-pura'..org spore tak pura2 tau. bilang LKY terus nanti u takleh masuk spore lagik baru tau.

  3. wahhh..bleh lah turun.
    Singgah Selalu tu crowded sangatlah kalau jumaat. order mesti lambat. Danga Bay makanan kurang sedap. kurang sedap. tapi kalau majoriti ke sana, hentam saja.

  4. BRO…
    U bukan setakat comel, tapi juga cukup manissss.. semanis kata-kata… wahahahaa..! >> gelak orang jelez tak dapat join gathering.. sbb aku dok Utara.. nak pi selatan tuh kang kena cop pasport plak..

    Enjoy yourself BRO..

  5. Jap.. Japp.. tadi call beberapa orang pakwe lama yang tak reti-reti nak kuar dari kampung tuh, depa masih ada di sana… dan bersedia nak tolong jemput. :D:D

    so jangan terkezut, saya pun leh ada di JB esok..heheheheh..

  6. Jumaat tu jangan buat waktu kerja…nanti kakitangan kerajaan bagi alasan keluar minum dengan selebriti pulak..hehe…

    Elakkan keracunan makanan akibat gathering tu..takut terpaksa pergi spital plak…ko tu dah blacklist kat situ…

    Oh ya…dua alasan kat atas tu ialah penyedap hati sebab aku tak dapat join…kecuali ko boleh ajak bot APMM tu datang Kuala Perlis dan bawak aku pergi sana..itu boleh kawtim…

  7. Can u give me Daddy Pin's number? Need him to bring me there pronto.

    Too short notice Hazrey, otherwise wud be interesting to see u in real person. Go hv a blast!

    Jas

  8. ANA:
    Itu hikmah tu. Tandanya nak kena ziarah mentua selalu. lols.

    IDA:
    27th Nov? It is 20th Nov. Rabun ehh? lols. Takper, the more u think of it, the more you will miss me. hahaha.

    PUTUBAMBU:
    alah tak datang ehh? Kalau putubambu datang, dapat kita makan putubambu. Dah lama mengidam ni.

    UMIE:
    Siapa kata orang singapore pura pura? I said Singa Pura Pura. kan kan kan kan. Mehlah datang.

    AZRUL:
    Mana ada free, kami dibayar ok. Haha.

    OUT OF MIND:
    Dan saya berkata kepada Mazidul: tak baik kita hampakan permintaan wanita. hehehe.. ada maknaaaaaaaaaaa tuuuu.

    FARYN:
    Ehem. Of course. Freeeeeeeeee.

    DEWAJIWA:
    Takper, we have booked a long table that can accommodate 20 people, altho we know the number will be less than that. Nanti kita boleh main musical chair.

    MIZZYN:
    Hahaha.. hahaha

    SHAHPASKAL:
    Hahaha.. tunggu bercucu lah. Kau pi tanya si Sham tu.

    SAFUAN:
    Ada udang di sebalik ikan kerapu tiga rasa.

    AZIEAZAH:
    Teruja baca orang puji ni. Rasa macam.. ok, dah kena piat telinga dah.

    AZIEAZAH:
    Hahahah.. you better be there ok, bawak salah seorang pakwe lama tu. Salah seorang ehh? Takder chance laa kita bro Mazidul. Kalau kita nak kat dia ni, maka kita akan jadik 'salah seorang pakwe' jugaklah. Aiseh. Melepasssss

    OBEFIEND:
    Kau jeles kan? Hahahahahazzz

    AZHAR:
    Takper, aku ajak adik kau. Hahaha.

    DIANA naubi:
    Meja dan kerusi untuk kita buat game musical chair dah ready for us. lols lols.

    HERNEE NAZIR:
    Memanglah best sebab yang organise nya best. Hahaha.. puji diri sendiri pulak. Ok, itu satu tindakan yang tidak sengaja.

    OJOLALY:
    Silakan. Tapi kerusi disediakan. Toksahlah bersila, malu kami nanti.

    ZZ:
    Hahah, kalau ada, beritahu aku sekali tau.

    JAS:
    Are you a stalker? hahahah. Definitely it will be a blast. Sebabnya, saya akan lari bila time nak bayar. Hahahah.. ok tak tak tak.

    ECHAM:
    Ya, saya belajar ayat ni semua masa kerja kat sarkas.

    UDEAN:
    Boleh, as long as you are NOT gay.

  9. Asik nk kayakn Singgah Selalu je, buat la kt Banafe Village, tempat baru makanan pn sodap, ada live band plak tu…. Lagi pn dpn opis aku je… tp date plak lari, time tu aku masih kt KK. pape pn kita support la Batty Banafe tu ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *