APA PUNCA MALAS?

APA PUNCA MALAS?

Apa sebenarnya punca malas?

Adakah sebab terlalu penat?

Atau stress?

Atau saje saje nak memalaskan diri.

Setan adalah faktor utama, tetapi kalau kita sendiri setan, tak perlu setan untuk menjadi setan. lols.

Apa ubat malas?

Ada tak?

Aku bukan malas, aku cuma tak rajin nak update blog ni.

13 Replies to “APA PUNCA MALAS?”

  1. malas ek? saya pun kadang2 tp paksa diri untuk buat, lagi2 kalau balik keje tgk rmh brspah, malas pn tetap kena buat. Update blog? dulu pernah sampai berminggu2 tak update, malas, tak de idea, asyik baca cite orang je

  2. Owh..c'mon dude..you're still not over with Liverpool's victory over MU (lemme rephrase that : MU's Loss against Liverpool?) Chill bro, chill..hehehh..

    Jas

  3. arechiq;
    takyah pergilah, bangun pagi esok, call mak ayah, beritau ayat ni:

    "Mak, ayah, arechiq dah buat keputusan muktamad, arechiq nak kahwin dan jadik surirumah sepenuh masa. Kalau boleh, mak suruhlah Atan masuk mintak."

    Rosnanie:
    kalau rasa masa rajin kemas rumah tu, bolehlah datang rumah saya. lols.

    belle:
    itu cergas lain tu.

    azhar:
    berjangkit dari kau

  4. Malas yer..nko sekeh jer paler setan-setan tuh.mana2 kawan yang ader iras2 tuh nko kompang gak.

    Penat? Nko lari dengan pack 30 kilo keliling Tanah Melayu selama 10 tahun tanpa henti.untuk kuat kn stamina.

    Stress?Nko baring atas meja masa mesyuarat gn editor pkai spender gn post yang paling mengoda pas tuh tya editor tergoda tak?

    Har3 tak der ubat bro..aku pun setan gak kat opis..tuh gelaran yang opis mate aku bagi…aku malas gak tahap Master..cuma tak der apperantis jer lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *