TOO MANY GIRLS, TOO LITTLE TIME – AN ENTRY SPECIALLY FOR SHAFIZAN MOHAMED AND OTHERS TOO.

TOO MANY GIRLS, TOO LITTLE TIME – AN ENTRY SPECIALLY FOR SHAFIZAN MOHAMED AND OTHERS TOO.

Shafizan Mohamed.

Nope, she is not my girlfriend. Or fling.

Don’t get me wrong. Having a girl’s name on your entry title does not mean sesuatu yang terlarang atau di luar dugaan.

Anyway, a couple of months ago my Perlis Connection emailed to me about a wonderful fren of his wanting to do an analysis on Malaysian bloggers (and I was like.. wut???? are you sure? are you sure? ramai lagi blogger lain.. dan NOT me of course..)

Aku?

Berkali kali aku tanya kenapa aku? Apa salah aku? Apa dosa aku?

Berjuta lagi blog kat Malaysia ni, kenapa aku?

Selain my Perlis Connection says that aku jambu (read: aku masih ngeri perkataan itu sebab aku masih lagi lelaki tulen) he says that kawan dia tu perlukan analysis untuk pembelajaran dia.

Maka aku dengan rela hati (read: ok, sebab nama pompuan dan mak cakap, tak baik ‘kecewakan’ hati wanita. Aku pun cakap.. Betul mak!) aku kata setuju.

Sejurus kemudian, berkunjunglah email dari kawan Perlis Connection aku tu.

Tetapi, aku masih tak ada masa lagi untuk melangsaikan satu lagi hutang aku pada dia. Shafizan Mohamed, maaf berbanyak sebab masih tak ada kesempatan untuk hutang itu.

Insya’allah, kalau masih valid lagi, sila email pada saya, kita setkan waktu yang sesuai (yeah, again!).

Sehingga waktu itu tiba, Shafizan Mohamed, izinkan saya terus bertanya, kenapa aku?

8 Replies to “TOO MANY GIRLS, TOO LITTLE TIME – AN ENTRY SPECIALLY FOR SHAFIZAN MOHAMED AND OTHERS TOO.”

  1. Jambu~

    errkk~

    satu2nya blogger yang aku consider dan panggil jambu mai dari Penang~

    hahaha~

    mungkin wajahmu Jambu encik~ tapi ku lagi suka muka kamu yang serius dalam 360 itu~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *