THIS IS MUCH BETTER THAN AKADEMI FANTASIA. MUCH MUCH BETTER.

THIS IS MUCH BETTER THAN AKADEMI FANTASIA. MUCH MUCH BETTER.

Something about this video that made me thinking. And yes, in music, kena ada feel, kalau tidak don’t ever dream of being an artist. Toksah jadik artis. Kena belajar feel. You feel me?

It is about feel. Yeah, feel the music.

Watched it? Now, you feel me? Aku dengar anak drummer tu taknak pergi sekolah lagi selepas video ni tersebar. Dia malu. Manakala isterinya tinggalkan dia. Dan guitarist nya pula, terpaksa cari band lain. Kesian.

Best tak drummer dia? Best kan. And tonight, I’m going to a concert for one exclusive assignment. Definitely, it will be something hot. Wait for the update tonight after 12 midnight. 🙂

10 Replies to “THIS IS MUCH BETTER THAN AKADEMI FANTASIA. MUCH MUCH BETTER.”

  1. memula tengok terus gua suspek kat penyanyi tuh..err..adakah ia kesinambungan en3 yg lepas?

    pastuh baru gua ley layan feel drummer tu sambil terkontut2..

    hahahahacamharam

  2. Superzac: aku jumpa kat belakang gerobok.

    Zara: Ingatkan tunggu saya kat concert. Hahah. Ok, tunggulah. Jangan tidur tau. lols.

    dude: hahaha, branding aku bagus tak? element of marketing and surprises.

    miss zaza: pastikan pakai shaver yang elok sikit, takut terluka nanti.

    Obefiend: Cool kan. Err.. pertama kali ko delete comment. Awat?

  3. bro..kau perasan tak yang keyboardist dia asik geleng pala tengok drummer dia…hehehehehe…pastu kan kau dengar tak spring pedal drum dia berkeriut keriut bunyik(minit 0.23 sampai sepanjang lagu la…hehehehe…kita patut maklum masa zaman tu mana ada band thrash ker,death metal ker…so drummer nie terpencil la…join band camnie jer…tu yang mengelupur semacam tu…kui kui kui…dan dengar cerita band yang performed lepas tu pun dia offer diri dia jadi drummer sampai drummer band tu merajuk buat kumpulan nasyid.hehehehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *