My Next Sleeky Set Of Wheels

My Next Sleeky Set Of Wheels

To all sugar babies to be, this is my car. I just got the money from a classified dictator’s account in Swiss bank.

This car shud be delivered to me as soon as I completed the full payment. No worries, I have deposited RM100 yesterday. It is a monthly payment scheme. Ohh this car is fully built in white gold so at anytime of crisis, my good connection with Kedai Pajak Ah Teng or Kedai Pajak Liew will come handy.

Or my only option to own this car is by car jacking. This is my latest costume collection to the crime. Ohh my costume does not consists of handbag, lipsticks, lips gloss and hair spray. And for a good cause, you may spare me your extra cash too.

Hahahahah..

7 Replies to “My Next Sleeky Set Of Wheels”

  1. Hazrey…

    Dahsyat erk… bomoh kunci kau memang hebat.

    Patutnya kau bagi kat aku contact number dia.

    Mana boleh kau kaya sorang beb.

    (Wei pelacur blog pun masuk blog kau ek?)

    Hahahahaha…

    Dahsyat arr kau. Aku beblog dari tahun 2005 pun takleh pakai kereta mewah macam tu.

    Eh… KAU GAY ke?… Hahahahahaha…

    Astaghfirullahalazim.

    Kau kena tazkirah dengan mamat rantong manatu?

    MLM boleh buat kau kayalah Hazrey.

    Hahaha…

    Anyway… kagumlah aku sebab kau punya hits mesti hits kan…

    VERY THE VAZZ lah…

    (Macam haram je aku cakap guna ayat vazz ni)

    Hahahahahaha

  2. sbb ko ngan azhan dok buli aku kat blog aku,mari sini aku nak buat komen yg lari dari tajuk…

    jeng jeng jeng..takhta itu berjaya dirampas..ahhaha…abis la ko..kembali bermimpi ngeri..grrrr

  3. now i know,

    the sleeky car was actually sponsored by VBA…
    vazz da bomb ascociation.

    free membership for life, register now & get 4 t-shirt sendat for free.

    ha-ha-ha

    Faryn, i thought u are still recovering from the boob job?

  4. Zakiah: Yes I know. The bomoh is receiving monthly salary from me. Tak boleh service orang lain. Gay? Yes, I thought I was, but when I go home, nope Im not sebab my wife is a wanita sejati. Again, wanita sejati dan lawa pulak tu. 🙂

    Rantong tu buat MLM and guess what, today I covered a story about 200 low income people being conned into paying money by MLM tapi habuk pun tak dapat!!! Kejap jek kan.. kesian kat diaorang. Watch Buletin Utama tonight. Insya’allah.

    ateeka amer: U can’t have one sebab depa buat satu jek for me. But you can always ride with me, errr.. wait let me check with wifey dulu. Hahah. dia naikkan kening pulak. Itu jawapan boleh ke, tak boleh yek?

    Faryn: Who? Where? What?

    Azhan: Tak rela nokkkkk

  5. Nice set of wheels. Tak lama lagi dapat la u melaram dengan kereta tu ya since first installment pun dah bayar la kan!!

    Ramai la lelaki2 yg akan menangis tengok u drive kereta tu.. dia org way tak mampu nak beli.

    Isy..some people do have all the lucks.

    And good luck with the rest of your installments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *