U ALLZZZ TAK VAZZZ

U ALLZZZ TAK VAZZZ

Aku suka tajuk ni.

Kenapa?

Sebab aku sukalah.

Anyway, altho ada satu reader cakap aku dah mandrem blog aku ni, aku tetap nak menulis. And aku patut berterima kasih kepada bomoh yang aku jumpa itu hari, untuk kunci mata readers, kunci jari jemari diaorang, kunci papan kekunci diaorang dan kunci hati diaorang. Ya, bomoh yang aku jumpa tu, bomoh kunci. Kekadang dia pergi tolong pick a lock macam cerita CSI.

Bomoh ni memang best, sebab dia pandai mengunci. Kekadang kalau aku jumpa orang banyak sangat cakap, aku suruh dia kuncikan mulut orang tu.

Let’s not be too serious. Blog kan our online diary, except people can read it, access to it, hentam kita, hentam orang, moderate comment dan trying hard to be popular menggunakan ilmu yang cetek dengan menghentam blog orang lain.

Dan bila kita menghentam blog orang lain, kita boleh tahu siapakah followers kita dan ia akan menilai siapa diri kita. Yelah, kalau ruang komen pun ada tanya pasal jodoh yang tak ada kena mengena dengan topik entry, aku cuma nak cakap ini jek:

AMBOI AMBOI AMBOI.. KAU MEMANG TAK VAZZZZZZZZZ U ALLZZZ

Hahahahaha..

Dan aku nak check bomoh kunci aku tu, boleh tak dia kuncikan orang orang yang tak VAZZ tu kat blogsphere ni.. hahahah.. serious kan..

Do I sound gay?

Damn, then I must buy a handbag. I could use a 2nd hand handbag.. pls text me, my number ada kat dalam toilet.

Jangan Stress ya, nanti hangsuang. Kah kah kah kah.. macam gampang.

p/s: ive decided to remove the music, sebab memekak time aku nak buat kerja. Tak Vazzz langsung.

15 Replies to “U ALLZZZ TAK VAZZZ”

  1. Nani: Gosh, you must be out of this world for not knowing that faggart phrase vogue the vazz.. It is so fag.

    Ju: Yeah, I was glad too. Pepagi nak buat kerja, tiba tiba lagu lagu heavy metal loudness memecah kesunyian.. err.. memecah kepala sebenarnya sebab langsung takleh fokus. Haha.

    But at times saya kena dengar jugak to those Iron Maiden, Loudness, Black Sabbath.. bestlah.. Itu belum lagi I place Sepultura lagi tu. Whatever that group is kan? Hehehe.. Anyway, thank you for being my silent reader that has FINALLY spoken. 🙂

  2. hazrey… saya ni pun one of your silent reader..
    i think i know siapa yang u mention yang Vazz tu.. lagi2 ada kena mengena dengan handbeg.

    Dia memang suka promote diri sendiri true his blog and kondemm orang lain… nak buat macam mana kan… dier kan selalu beranggapan dier laa Diva….

    amboi..amboi..amboiii…

  3. Audrie: You tak vogue the vazz lah. Hahahaha.. what a lame phrase.

    Anonymous: Actually kan, I rather NOT response to comments without names, tapi I will make an exception this time. Well, it is his blog, so he can say anything. Freedom of speech, remember? Tetapi, being a personality, we have a responsibility. And bukan ke ia menggambarkan character kita kalau kita bercakap macam tu? Ahh well, bottom line is, it is still his blog. And moderate pulak tu. Hahahah.. And on top of all this, I just hate entertainment scene. Full of posers.

    ninoz: You nih, tak vogue the vazz lah cakap macam tu. Nanti i moderate blog i baru U ALLZ tau. Hahahaha, wtf.

  4. hazrey i know who you aimed at!!!haha…

    aq da bce blog die n mmg betul kate ko…

    MACAM GAMPANG!!!hahahha…

    *1st tym mak bg komen kt cni tw…amboi3**

  5. ewah ewah ewah..
    bau kemeyan la blog ko ni..
    bomoh hangsuang mana ko dok menuntut ni?ewah ewah ewah…

    keji la jantan kabaret ni..
    ko jgn tak tau spesies terbuang mcm ni…kurang kasih sayang..

    owhh..takhta tu dah berjaya dirampas oleh org lain..hak hak hak..sendri paham sudeh..aku dok menunggu ingatkan si dia..rupanya bukan…

    ayatku sungguh gampang ari ni..

    p/s: hangsuang tu adik bradik hang li po ke?sila jawab..ewah ewah ewah

  6. gman: you ni memang vogue the vazz lah, and whatever that fucking vazz means. May I? V.A.Z.Z = Virus from Anal Zucking and Zoggie? Bro, my advice is, stop reading. Haha. Do not downgrade your intelligence.

    Faryn: apalah u ni nok.. tak baik tauuuu, u pun tak vogue the vazz. ahh, i tak rela nok. whatever..

    kah kah kah.. damn i sound pondan, fucking pondan.

  7. hahahahahah…like the pic..auww..it was soo gay!
    anyway,ehem ehem,what’s vazz?vogue the vazz?err..hahaha..perghh…memang frog under tempurung la I ni..uiks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *