SUGAR DADDY WANNABE? HERE’S A BOOK FOR THAT.

SUGAR DADDY WANNABE? HERE’S A BOOK FOR THAT.


Hahaha.. aku jumpa this book on the net. Kewl abih. There is actually a book guiding you the 101 on how to be a super duper sugar daddy.. hahaha.. I guess this entry is sooo very sesuai dear noks and doks readers of this blog. Sugar Daddy 101 ! Heh.

If you feel that you need to order this book, then here is the link: amazon.com

Keh keh keh.

But opps, for those whimpy guys, please stop reading.

Plus, if you purchase this book, it comes with a free membership, wohaaa.. a Golden Lounge treatment!!

Tapi itu cerita kat negara omputih. I met a a girl last year, interviewed her about fenomena sugar daddy hence gave me the idea to named this blog.

Budak perempuan ni, cuma 19. And she has beautiful eyes. Tubuh badan cantik, a man would die (but first, drool babeh) for, you know.

Memang diakui, sebagai lelaki normal, aku terpaksa berselindung dari terlalu ketara bagaimana aku kena telan air liur beberapa kali atau banyak kali sepanjang interview tu.

No, this is not Shima. This is a hottie. Men.. I know.. hahaha

Nama samaran Shima, and dia ada sebut kenapa pilih lelaki berusia dan sudah berumahtangga, padahal ramai lagi jejaka yang handsome dan mampu mencairkan hati seorang insan bernama wanita sepertinya.

Without any hesitation, she answerd me this:

“Lelaki berumur lagi banyak duit dari lelaki muda sebab lelaki muda pemalas nak kerja. Lagipun, kita sebagai perempuan pun, kalau dapat lelaki macam tu, mungkin cair jugak kot”

Ambik kau. Well said ker? Or terlebih cakap?

I waited almost 4 hours for this girl to turn up for that interview. Dari jam 10 malam tunggu, 2 pagi baru dia terbit. Awal dia datang, awal pagi.

Tapi memang this gurl daring and I was about to shout – Yay, Go Girl.. tapi tulah kan, dah subuh so takyeh ahh.

She answered that bila ditanya kenapa memilih lelaki setengah abad dan sudah berumahtangga, adakah kerana lelaki berusia ni pandai memanjakan?

The author of the book Seeking Arrangement (pls see header), writes:

“Not too long after Tina Turner asked what love had in common with a knee-jerk chemical reaction, scientists began asking the same question. Their research is leading them to believe that our choices are driven more by Mother Nature’s hormonal elixirs than by love, romantic or otherwise.

One of the things research uncovered is that the way we feel when “in love” actually is more chemical than romantic. During the early stages of love – or limerence in evolutionary biology lingo – the brain is flooded with endorphins, those hormones that also get fired up by jumping around to music.”And yes, we need to have those chemistry kan? But what about true love? Macam mana pulak dengan cinta dilarang, terlarang, memang larangan dan jangan degil ia memang dilarang termasuk yang sejenis? Mungkin the latter memiliki hormon yang terlalu kuat atau hormon yang keliru? Kan perlu ada physical and social connection between the two.

Shima continues with the interview with this:”Diaorang ada boyfriend, ada sugar daddy. Boyfriend tak tahu. Salah satu, dia pakai handphone dua. Satu handphone akan simpan, satu handphone untuk sugar daddy.”Yikes ! Yes that is a big yikes! Boys.. go and check your girlfriend, kot ada handphone spare. I remembered a fren, dulu depa citer in mid 90’s how HE hides his ‘secret’ handphone dalam compartment spare tyre! Kah kah kah, dan sekali tu terlupa nak offkan, kebetulan bini dia naik kereta, tup tup, bini dia terdengar. Hahaha.. aku tak abiskan cerita tu, sebab sure korang tau apa kesudahannya dan kesusahannya selepas itu.

Mungkin this friend of mine has this “upgrade syndrome”.

It is very apparent that our society as a whole, dah macam handphone generation, yang diajar, that there are much better, faster, prettier things await us. Kita boleh beli the latest Nokia E71 or Blackberry dan kita tahu akan ada better version atau generation tak sampai setahun, tapi kita masih juga beli just for now, so bila something better comes along, we will upgrade.

So, proses seumpama ni dah jadi rutin pada kita kan?

Akhir temuramah singkat sebenarnya tapi aku lengah lengahkan sikit sebab masa tu aku rasa macam banyak air liur untuk ditelan, Shima memberi sedikit tips atau panduan atau kata kata hikmah berikut:

“Wife dia pun salah. Tak pandai jaga laki dia. Lelaki kan, bila dia balik dari kerja, dia nak happy nak bermanja, yang isteri tak pandai layan, contohlah tak pandai layan, tak masak, laki pun makan luar, bila kat luar jumpa dengan perempuan yang lebih baik dari wife dia, sure cair. Yelah kalau kita ni dah bersuami, harap jagalah suami dengan kasih sayang sepenuhnya. Sebab kalau suami carri lain, jangan salahkan suami (semata-mata), salah dari isteri sebab isteri tak pandai jaga suami ”

ITU KATANYA!! Gila ahh..

Dan iya, aku hampir tercekik air liur aku sendiri masa Shima straight cakap dan senafas jek dia jawab. Dan mahu tak mahu, aku senyum tawar masa tu, aku rasa macam nasib baik takder mana-mana yang “empunya diri” yang dimaksudkan Cik Shima gadis bergetah ini.

Aku tahu, ramai yang nak ganyang budak Shima ni, manakala ramai lelaki yang menelefon aku, sms aku walaupun dah bersarang lelabah nombor diaorang ni dalam handphone aku, tiba tiba tanya siapa budak ni, tinggal kat mana, kerja mana, nombor telefon apa dan banyak lagilah. Tapi sebagai seorang yang beretika, aku tak bagi. (dah korang jangan nak ngada ngada nak tuduh aku nak makan sorang pulak ehh..)

Nota jari kaki: Sebelum korang mengomen, tarik nafas pepanjang tau. Aku takder kena mengena dengan ini gambar yek. Aku sekadar melaporkan jek. Jangan marah aku tau. Aku baik. Kau pun tahu kan.

Fire In The Hole!

Jangan Stress Ya. 🙂

8 Replies to “SUGAR DADDY WANNABE? HERE’S A BOOK FOR THAT.”

  1. hmmm… law of attraction applied nih..negative thought akan attract negativeenergy..vise versa

    nak semayang carik ler mesjid -> nak carik mesjid kene la tanya arah mesjid-> then jumpa la apa mesjid yg dicarik..[dpt masuk ke tak tu lain ceta lah :P]
    kalau silap tertanya arah kedai kopi..of cuz lah sampai kedai kopi akhirnya..
    eh..relevan ke?
    hahahahahahaha

  2. sambil nyanyi:

    “living in a material world, and i am a material girl…lalalala we are living in a material world, and i am a material girl.”

    tu la explaination yg plg tepat kot! ;p

  3. KAU INGAT AKU NI MACAM DAK SHIMA TAK HAZREY?

    Sebab aku masuk blog kau. Kau kan sugar daddy…

    hahahahaha

    aku tak tahan makan cili pedas-pedas… lagilah kalau kena sumbat dengan kakak baju ungu masa tengok AJL tu kan…

    hahahahahahaha…

    SIUTLAH ENTRY NI.

  4. ninoz: yes law of attraction applies and law of money do applies too. It is about money and sex in return.

    Miss Taeyong: Once upon a time, I have seen a video of her Live in concert, topless singing that song. And her dancers too. Cool kan. And that reminds me, I bought a copy of that concert for a friend – Rudy Imran of Harian Metro entertainment reporter. Ring a bell? Hahaha.. Cool tak? Jgn stress!

    Zakiah: Well, if you fit the bill, you are always welcome. Heh.. Well, kakak baju ungu tu ok jek…. to parang me.. hahaha..

  5. aku kalau kaya pun tak mahu jadi sugar daddy.. nanti terlebih sugar jadi soon to be diabetic daddy

    to me it is fair

    women want our money while men needs new ehem every few years. if women can buy new shoes every 2 weeks or bags every month why can’t men get new pussies. YES I SAID IT. men are just naturally attarcted to tighter newer models

    it is a fact of life! hahaha

    as for shima

    bro. ada simpan her number. i am OLD. so i think i fit the bill. maybe takleh jadi SUGAR DADDY but GLUCOSE DADDY boleh kot?

    kekekeke

  6. en hazrey,

    so, ada extra copy x? *wink *wink
    hahaha…rudy imran. mcm suam2 kuku di ingatan kot. hahaha… still, that is so sweet of u…

    oh n btw en obefiend,

    is it fair for u to compare, women buy new shoes/handbag with u men getting new pussies, since we’re not comparing ur balls to a pair of high heels?

    hmmm… i go barefoot je la cmtu.

  7. Hidup KOKA: Men. Girls, see this guy’s comment. Dah ada hati. That is why I never like men. I like women!! I am a lesbian in a man’s body!! Always!

    Obefiend: Pussy tu apa? Hahahaha.. yeah kitty kitty.. I think girls are being exposed too much with life of substance, and no value of love. Talking about tighter and newer, I can’t say much, sorry girls but these you just can’t tell, can we?

    And NO, you can’t have her number. 🙂 And yes, aku makan sorang. And NO she does not read my blog so Im safe. Hahahah..

    Miss Taeyong: extra copy of what? The book? Takyah, I have classes for this. Hahaha. See even my blog is sugar daddy kan. I bet some unfortunate girls do visit my blog hoping that I would be some hot bod guy I am. Hahaha.. kesian kat diaorang. Sorry girls but like they say, if you are ok, I surely be ok, if you know what I mean.. hahaha

    Obefiend is just making a point secara metafora. Men has their desire jugak, but they dont buy shoes, handbags (except those pondan pondan).

    Rudy Imran? Yes, he is a friend. Always accept people as a friend. Kan tak elok memandang belakang, unless you are gay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *